Näringsliv & företagande

Funderar du på att starta eget eller vill du utveckla din befintliga verksamhet? Behöver du stöd och råd? Vi finns här för dig!

 1. Bästa resultatet på 20 år för företagsklimatet i Täby

  Täby kommun gör det bästa resultatet på 20 år i Svenskt Näringslivs enkätundersökning ”Lokalt företagsklimat”. Företagen ger ett betydligt högre sammanfattande omdöme om företagsklimatet i kommunen jämfört med 2022.

 2. Restaurangpersonal utbildas i ansvarsfull alkoholservering

  I maj utbildar Södra Roslagens miljö- och hälsoskyddskontor krögare, restaurangpersonal och vakter i ansvarsfull alkoholservering. Syftet är sprida kunskap om alkohol, dess effekter samt skapa trygga miljöer för både gäster och personal.

 3. Besökare i kommunhuset under seniordag 2022

  Vill ditt företag, organisation eller förening vara med på Täbys Seniordag?

  Den 29 september 2023 arrangerar Täby kommun en Seniordag i Täby kommunhus. Vill ditt företag, organisation eller förening vara med som utställare? Välkommen att lämna intresseanmälan.

 4. Tobias Ericson på Tershine är Årets företagare i Täby

  På den årliga företagsträffen fick Tobias Ericson, ägare och vd för Tershine, ta emot den fina utmärkelsen, diplom och blommor.

 5. Fem personer jublar efter att ha vunnit ett pris.

  Terri STHLM UF har utsetts till Årets UF-företag i Täby

  Stort grattis till vinnaren av Årets UF-företag i Täby 2023! Utmärkelsen delas årligen ut av Företagarna Täby i samarbete med Täby kommun.

Se fler nyheter