Förskola & skola

Här kan du se när skolorna har lov, välja förskola, jämföra skolor, eller läsa mer om allt från öppettider i öppna förskolan till skolskjuts.

 1. Vallatorpsskolan certifierad Generation Pep-skola

  Nu har Vallatorpsskolan som första skola i Täby blivit certifierad Generation Pep-skola – ett fint kvitto på ett målmedvetet arbete det senaste året med att öka elevernas fysiska aktivitet och skapa hälsosammare måltider.

 2. Guldbiljetter delades ut till drivna UF-företag

  Varje år utser Företagarna Täby ”Årets bästa UF-företag”. Första steget i processen att utse en vinnare är att välja ut de företag som får pitcha sin affärsidé för en jury.

 3. Nu är det dags att välja grundskola till ditt barn

  Ska ditt barn börja i förskoleklass eller går i en skola som inte erbjuder nästa årskurs? Då ska du som vårdnadshavare göra ett skolval.

 4. Tre porträttbilder

  Yrkesutbildning = jobb!

  Efterfrågan på yrkesutbildade är stor och med en yrkesutbildning ökar chanserna att få jobb. På komvux kan du läsa nära 40 yrkesutbildningar varav många är inom bristyrken.

 5. Gymnasieeleverna i Täby allt tryggare

  I den årliga gymnasieenkäten, som genomförs på de flesta av Stockholms gymnasieskolor, får Täby bättre resultat än länssnittet. Bland annat visar rapporten att 93 procent av eleverna i Täby kommun som svarat på enkäten uppger att de känner sig trygga i skolan vilket är en ökning från 2022 då andelen var 91 procent.

Se fler nyheter