Förskola & skola

Här kan du se när skolorna har lov, välja förskola, jämföra skolor, eller läsa mer om allt från öppettider i öppna förskolan till skolskjuts.

 1. Viggbyskolan moderniseras

  Viggbyskolan i Täby kommun renoveras för att bli en mer modern skolbyggnad och bättre anpassad till dagens och framtidens undervisning. Skolan kommer dessutom kunna ta emot cirka 100 fler elever än i dagsläget, efter renoveringen.

 2. Hjälp oss att bli bättre – Våga visa-enkät i förskola och skola

  Från och med 23 januari kan du som har barn i förskolan, förskoleklass, årskurs 3 och 6 få möjlighet att besvara Våga visa-enkäten. Genom att du som vårdnadshavare besvarar enkäten är du med och bidrar till att göra verksamheten ännu bättre, för ditt och andras barn.

 3. Nu är det dags att välja grundskola till ditt barn

  Ska ditt barn börja i förskoleklass eller går i en skola som inte erbjuder nästa årskurs? Då ska du som vårdnadshavare göra ett skolval.

 4. Ansökan till gymnasiet är öppen

  Den 17 januari öppnar ansökningswebben för dig som ska söka till gymnasiet och då är det dags att göra ditt gymnasieval!

 5. Elever provsmakar skolmaten i ny måltidsupphandling

  Sommaren 2023 löper kommunens nuvarande avtal för måltider till Täbys kommunala förskolor och skolor ut. Därför har en ny måltidsupphandling för skolmåltider genomförts under 2022, där bland annat elever fick vara med och provsmaka maten som en del i utvärderingen.

Se fler nyheter