Förskola & skola

Här kan du se när skolorna har lov, välja förskola, jämföra skolor, eller läsa mer om allt från öppettider i öppna förskolan till skolskjuts.

 1. Möjligheterna finns på komvux!

  Dags för omskolning? Göra klart gymnasiet? Eller behöver du komplettera en kurs för att läsa vidare? På komvux kan du hitta vägen fram.

 2. Utbildning om EU-valet för Täbybor med funktionsnedsättning

  Kunskap om de olika EU-instanserna, vilka frågor som drivis i EU och hur man röstar har varit några av de områden som Täbybor med funktionsnedsättning har diskuterat på en studiecirkel under våren.

 3. Student 2024 - Datum för utspring

  Under juni är det äntligen dags för studentfirande på alla gymnasieskolor i Täby! Åva gymnasiums elever tar studenten onsdag den 5 juni kl 11–12.15. Under studenten kan det vara extra mycket trafik och begränsad framkomlighet runt skolorna och i centrala Täby.

 4. Gula och oreanga blommor i rabatt

  Fyra fokusområden för ett tryggt Täby

  Bibehålla trygghet i offentlig miljö, verka mot bedrägerier och välfärdsbrott, förebygga gängkriminalitet och fånga upp unga i riskzonen samt en stärkt samverkan. Det är fokusområdena i Täby kommuns plan för brottsförebyggande åtgärder.

 5. Praktik viktigt för framtidens vård- och omsorgsstjärnor

  Eleverna på vård- och omsorgsprogrammet på Åva gymnasium gör sina praktikperioder i kommunens äldreboenden och grupp- och servicebostäder för personer med funktionsnedsättning.

Se fler nyheter