Se kommunens bokningsbara lokaler

8 mars 2024, kl. 15:01 - Fritid & kultur

I Täby finns ett brett utbud av bokningsbara idrottshallar, fotbollsplaner och lokaler för olika typer av möten, barnkalas och andra tillställningar. Ett nytt system möjliggör nu smidig bokning och säker digital betalning.

Privatpersoner, föreningar och företag har möjlighet att hyra flera av kommunens lokaler och anläggningar för olika typer av aktiviteter, möten och tillställningar. Det är också möjligt att ansöka om att arrangera idrotts- och fritidsevenemang och boka materiel, till exempelvis idrottstävlingar via den mobila idrotts- och friluftsanläggningen IP Skogen.

Enklare att se utbud, boka och betala

Genom att skapa ett konto i Täby kommuns bokningssystem och logga in med BankID är det enkelt att boka lokalen på ett smidigt sätt. Användaren får en kod för att få tillträde till den bokade lokalen under avsatt tid. Tidigare krävdes att en inpasseringsnyckel först kvitterades ut mot en avgift i kommunhuset.

Se alla föreningar i Täby

Föreningslivet är stort i kommunen. I föreningskatalogen som finns tillgänglig i samma system kan du se och söka på föreningar i Täby. Där listas allt ifrån idrott- och kulturföreningar till  pensionärs- och intresseföreningar och många fler.

Boka lokal