• Filtrerat på:
 • Inget filter valt
 1. juni
  • Klockslag 12:00

  Summercrew är en familjefest som vänder sig till barnfamiljer med barn i åldrarna runt 7-14 år. Evenemanget äger rum veckorna 25-27 och 31-33, måndag-fredag med öppettiderna 12.00-17.30.

  Upplägget är givetvis begränsat i år och äger rum på en begränsad yta på Täby torg, där ett maxantal personer får vistas samtidigt och med gott avstånd mellan varandra. Aktiviteterna som finns att ta del av har anpassats utifrån det. Exempel på aktiviteter är basket, minigolf, megaschack, air hockey, kreativa hörnan och uppblåsbar klättervägg.

  Ett klättertorn kommer att finnas fredagen den 14 augusti. 

  Varmt välkomna!

  Vid frågor, kontakta: Therese Alvebro via e-post therese.alvebro@taby.se eller telefon via kommunens växel 08-55 55 90 00.

  Läs mer

 2. augusti
  • Klockslag 09:00

  Välkomna att se när hästar klipper gräset i Centralparken.

  Gräsklippningen sker söder om Centralvägen. Mellan klockan 09.00 och 15.00 klipper hästarna gräset.

  Ingen föranmälan krävs.

  Välkomna!

  Läs mer

  • Klockslag 17:00

  Föreläsaren Ulla Assarsson står med ett blått paraply under ett körsbärsträd

  Ulla Assarsson, författare till boken Ett långsamt farväl, tar upp tankar och känslor om sin resa som anhörig från upptäckten till en ny livssituation. Det är fri entré.

  Tid: Torsdag 27 augusti klockan 17.00-19.00 

  Plats: Mörby Centrum, lokal Tranholmen, plan 6

  Anmälan: Till Catherine Berglund, 08-568 911 19

   

  Läs mer om anhörigstöd i Täby

  Läs mer

 3. Kommunfullmäktiges sammanträden direktsänds via kommunens webb-tv så du kan följa mötet på webben. Sändningarna sparas på webbplatsen så du kan titta och lyssna i efterhand.

  Läs mer

 4. oktober
 5. Kommunfullmäktige direktsänds via kommunens webb-tv så du kan följa mötet på webben istället för att besöka kommunhuset. Sändningarna sparas så du kan titta och lyssna i efterhand.

  Läs mer

  • Klockslag 12:00
  • Pris 120 kr

  Ur Cornelis unika sångskatt har Nicke Wagemyr sammanställt en humoristisk och finstämd föreställning

  Wagemyr och Vreesvijk

   

  Ur medborgaren Cornelis unika sångskatt på mer än 300 kompositioner har Nicke Wagemyr vaskat fram guldkorn och sammanställt en humoristisk och finstämd föreställning. Både välkända och mindre kända visor framförs till gungande ackompanjemang av gitarr och kontrabas. De olika numren ramas in av anekdoter från den tid då Nicke jobbade tillsammans med Cornelis.

  I biljettpriset ingår lunchmacka och dryck.

  För eventuella frågor ring Täby kommuns Kontaktcenter,
  tel. 08-55 55 90 00, eller mejla kc@taby.se

  Biljetter säljs fr.o.m. 17 augusti.

   

   

  Läs mer

 6. november
  • Klockslag 18:00

  Du är välkommen att besöka kommunfullmäktiges sammanträden som är öppna för alla. Har du inte möjlighet att närvara kan du följa direktsändningen av kommunfullmäktige via kommunens webb-tv. Du kan även välja att titta och lyssna i efterhand då sändningarna sparas.

  Läs mer

  • Klockslag 13:00

  Du är välkommen att besöka kommunfullmäktiges sammanträden som är öppna för alla. Har du inte möjlighet att närvara kan du följa direktsändningen av kommunfullmäktige via kommunens webb-tv. Du kan även välja att titta och lyssna i efterhand då sändningarna sparas.

  Läs mer

 7. december
 8. Du är välkommen att besöka kommunfullmäktiges sammanträden som är öppna för alla. Har du inte möjlighet att närvara kan du följa direktsändningen av kommunfullmäktige via kommunens webb-tv. Du kan även välja att titta och lyssna i efterhand då sändningarna sparas.

   

                 

  Läs mer

 9. maj
  • Klockslag 11:00

  Res tillbaka till vikingatiden och upplev en helg fylld med aktiviteter för stora och små!

   

  Foto: Jerry Malmberg

  Under Runrikets dag - vikingahelg kan du besöka en vikingatida marknadsplats med bland annat historiska lekar och hantverk enligt gamla metoder. Servering finns.

  Läs mer