• Filtrerat på:
 • Inget filter valt
 1. Bästa resultatet på 20 år för företagsklimatet i Täby

  Täby kommun gör det bästa resultatet på 20 år i Svenskt Näringslivs enkätundersökning ”Lokalt företagsklimat”. Företagen ger ett betydligt högre sammanfattande omdöme om företagsklimatet i kommunen jämfört med 2022.

 2. Restaurangpersonal utbildas i ansvarsfull alkoholservering

  I maj utbildar Södra Roslagens miljö- och hälsoskyddskontor krögare, restaurangpersonal och vakter i ansvarsfull alkoholservering. Syftet är sprida kunskap om alkohol, dess effekter samt skapa trygga miljöer för både gäster och personal.

 3. Besökare i kommunhuset under seniordag 2022

  Vill ditt företag, organisation eller förening vara med på Täbys Seniordag?

  Den 29 september 2023 arrangerar Täby kommun en Seniordag i Täby kommunhus. Vill ditt företag, organisation eller förening vara med som utställare? Välkommen att lämna intresseanmälan.

 4. Tobias Ericson på Tershine är Årets företagare i Täby

  På den årliga företagsträffen fick Tobias Ericson, ägare och vd för Tershine, ta emot den fina utmärkelsen, diplom och blommor.

 5. Terri STHLM UF har utsetts till Årets UF-företag i Täby

  Stort grattis till vinnaren av Årets UF-företag i Täby 2023! Utmärkelsen delas årligen ut av Företagarna Täby i samarbete med Täby kommun.

 6. Nytt fjärrvärmebolag i Täby

  E.ON och Stockholm Exergi är tillsammans nya majoritetsägare i Täby Miljövärme AB. Med nystarten i bolaget får Täbyborna en leveranssäker, kostnadseffektiv och stabil fjärrvärmeförsörjning. Det gemensamt ägda bolaget ska bygga samman de båda existerande fjärrvärmenäten i kommunen och skapa väsentligt ökad effekt genom samverkan i befintliga produktionsanläggningar.

 7. Kommunhuset öppnar upp för dig som söker arbete

  Onsdagen den 15 mars är det jobbmässa i Täby kommunhus. Arbetssökande Täbybor kan mingla med rekryterande företag och få svar på frågor om vuxenutbildning och hur man startar företag.

 8. Nu finns en ny e-tjänst för planbesked

  Planerar du att bygga något eller göra en annan åtgärd som innebär att en ny detaljplan måste tas fram, ändras eller upphävas? Då behöver du ansöka om planbesked. Nu finns en ny e-tjänst som steg för steg hjälper dig att fylla i ansökan rätt och bifoga nödvändiga handlingar.

 9. Tyck till om detaljplanen Fenan och Flygkompassen i Hägernäs

  Planområdet ligger vid Sjöflygvägen och Pontongränd i Hägernäs. Detaljplanens syfte är att utveckla området med nya bostäder i flerbostadshus, en förskola, butiks- och servicelokaler samt parkeringsgarage.