• Filtrerat på:
 • Inget filter valt
 1. Guardit UF är Årets UF-företag i Täby

  Guardit UF från Täby Enskilda gymnasium är Årets UF-företag i Täby. Stort grattis!

 2. Henrik Nilsson från Inrego är Årets företagare i Täby

  Till applåder och jubelrop tog Henrik Nilsson, grundare och vd på Inrego, emot diplom och blommor av Erik Andersson (M), kommunstyrelsens ordförande, Eva von Wowern (KD), gymnasie- och näringslivsnämndens ordförande samt Henrik Emilson, ordförande för Företagarna Täby.

 3. Lokal med träf framför

  Täby gör sitt bästa resultat någonsin i den årliga mätningen av företagsklimatet

  Idag presenterar Sveriges kommuner och regioner (SKR) sin årliga mätning Öppna jämförelser om företagsklimatet i kommunerna och nöjd kund-index (NKI). Täby gör sitt bästa resultat någonsin med ett aggregerat index på 78. Sedan mätningarna startade år 2012 har Täby ökat från 67 till 78.

 4. Tre personer pratar med varandra.

  Jan Eliasson besökte Näsbyparksskolan

  Förra veckan fick eleverna i årskurs nio på Näsbyparksskolan finbesök från den tidigare toppdiplomaten och vice generalsekreteraren i FN, Jan Eliasson. Ett besök de sent kommer att glömma!

 5. En suddig bild där flera personer står och samtalar med varandra.

  Möt din framtida arbetsgivare på jobbmässa!

  I samarbete med Westfield Täby Centrum och Arbetsförmedlingen välkomnar vi dig till jobbmässa den 5 mars klockan 16.30–18.30. Eva von Wowern (KD), ordförande för gymnasie- och näringslivsnämnden, inviger mässan tillsammans med Linda Jensen, chef för Westfield Täby Centrum.

 6. Guldbiljetter delades ut till drivna UF-företag

  Varje år utser Företagarna Täby ”Årets bästa UF-företag”. Första steget i processen att utse en vinnare är att välja ut de företag som får pitcha sin affärsidé för en jury.

 7. Täby bästa kommunen att bo i enligt medborgarna

  Idag presenterades SCB:s årliga medborgarundersökning, och det är mycket glädjande siffror för Täby. Hela 99,6 procent svarar positivt på frågan om hur de upplever sin kommun som plats att bo på. Det är bäst i hela landet! Även på frågorna om hur kommunen sköter sina verksamheter och hur bra insyn och inflytande medborgarna har är Täby den kommun som har bäst resultat.

 8. Täby en av Sveriges mest robusta kommuner

  Täby tar återigen en topplacering, andra plats, i konsultföretaget WSP:s årliga rapport Regionernas kamp. I den undersöks vilka som är landets mest robusta kommuner.

 9. På bilden (från vänster): Stefan Berg, näringslivschef, Linus A. Karlsson och Carolina Langermo från Täby golfklubb samt Erik Andersson (M), kommunstyrelsens ordförande.

  Vill din arbetsplats ha besök från kommunen?

  Den här veckan besökte kommunstyrelsens ordförande och näringslivsenheten Täby Golfklubb. Klubben har en vackert belägen 18-hålsbana precis vid Vallentunasjön och under säsong även en restaurang som serverar lunch.

 10. Täby kommun deltar på Business Arena

  Den 20–21 september deltar Täby kommun på Business Arena, fastighets- och samhällsbyggnadsbranschens ledande mötesplats.

 11. Bästa resultatet på 20 år för företagsklimatet i Täby

  Täby kommun gör det bästa resultatet på 20 år i Svenskt Näringslivs enkätundersökning ”Lokalt företagsklimat”. Företagen ger ett betydligt högre sammanfattande omdöme om företagsklimatet i kommunen jämfört med 2022.

 12. Restaurangpersonal utbildas i ansvarsfull alkoholservering

  I maj utbildar Södra Roslagens miljö- och hälsoskyddskontor krögare, restaurangpersonal och vakter i ansvarsfull alkoholservering. Syftet är sprida kunskap om alkohol, dess effekter samt skapa trygga miljöer för både gäster och personal.

 13. Besökare i kommunhuset under seniordag 2022

  Vill ditt företag, organisation eller förening vara med på Täbys Seniordag?

  Den 29 september 2023 arrangerar Täby kommun en Seniordag i Täby kommunhus. Vill ditt företag, organisation eller förening vara med som utställare? Välkommen att lämna intresseanmälan.