• Filtrerat på:
 • Inget filter valt
 1. Cleanest UF och Talk about UF har utsetts till Årets UF-företag i Täby

  Grattis till vinnarna av Årets UF-företag i Täby 2022! Utmärkelsen delas årligen ut av Företagarna Täby i samarbete med Täby kommun.

 2. Vinnaren Liang Chen håller upp sitt diplom.
  Liang Chen från Umami Sushi är Årets företagare i Täby

  På den årliga företagsträffen för Täbys entreprenörer fick Liang Chen ta emot den fina utmärkelsen, diplom och blommor.

 3. Vill ditt företag, organisation eller förening vara med på Täbys Seniordag?

  Årets Seniordag går av stapeln lördagen den 11 juni. Temat är trygg hemma i Täby. Vill ditt företag, organisation eller förening vara med som utställare? Skicka in din intresseanmälan.

 4. Fortsatt stöd till restaurangbranschen

  Det lokala näringslivet är viktigt i Täby. För att mildra de ekonomiska effekterna av pandemin föreslås att flera av de stödåtgärder som infördes under coronapandemin förlängs.

 5. Företagslotsen guidar dig rätt!

  Ska du starta ett nytt företag, etablera eller expandera här i Täby? Då är Företagslotsen något för dig!

 6. Raketökning för Täby i årets ranking

  Täby ökar stort i Svenskt näringslivs ranking över företagsklimatet i landets kommuner och klättrar 28 placeringar jämfört med i fjol. Totalt i hela landet ligger Täby nu på plats 19 över Sveriges mest företagsvänliga kommuner.

 7. Täbys företagsklimat förbättras kraftigt

  Täby är den kommun som förbättrat sina resultat mest av alla kommuner i Stockholms län när det gäller det sammanfattande omdömet från näringslivet om företagsklimatet i kommunen. Resultatet är det högsta Täby fått sedan år 2003 visar Svenskt Näringslivs årliga företagsenkät.

 8. Täby är Sveriges näst bästa småföretagarkommun

  Täby är en entreprenörskommun med cirka 10 000 företag med en stor andel enmansföretag samt många små och medelstora företag. Täby har stort fokus på att stärka service och bemötande samt att förenkla för de som vill starta eller utveckla sitt företag. Täby ökar en placering och kommer på andraplats i SmåföretagarIndex som publiceras av Småföretagarnas Riksförbund.