Brådskande fel

Vid brådskande störningar som har stor påverkan eller innebär fara, ring direkt till kontaktcenter 08-555 590 00 under dagtid. Övrig tid kan du ringa till kommunjouren SOS Alarm på telefonnummer 08-768 03 12.

Om du vill anmäla att klagomål gör du det här: Anmäl klagomål

Felanmälan Täby kommun

Kontaktuppgifter (frivilligt)

Lämna gärna dina kontaktuppgifter. Det hjälper oss om vi behöver kontakta dig för mer information i ärendet. Kontaktuppgifterna är frivilliga och du får vara anonym. Tänk på att även din egen korrespondens (brev, fax, e-post osv) med kommunen blir en allmän handling, som kan läsas av andra, om inte uppgifterna omfattas av sekretess.

De personuppgifter du lämnar i samband med att du fyller i och skickar detta formulär kommer att behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen. Läs mer om hur Täby kommun behandlar personuppgifter.

Felanmäl via app

Du kan också lämna dina felanmälningar via appen "Felanmälan Täby kommun". I den kan du ange exakt gps-position och foto. Appen finns tillgänglig i plattformarna Android och Iphone och kan laddas ner kostnadsfritt.

Under 2019 kommer Täby kommun att lansera en ny app för felanmälan. Den kommer att finnas tillgänglig i App Store och Google Play. Håll utkik här på taby.se för mer information.