Sju personer står i en grupp och tittar på varandra.
 1. Välkommen till Öppet hus.

  Öppet hus den 22/11 kl. 17.30-19.30

 2. Med anledning av polisinsatsen vid Åva gymnasium

  På morgonen tisdag den 7 november genomfördes en polisinsats på Åva gymnasium i Täby. Skolan, samt även det närliggande Tibble gymnasium, inrymdes under insatsen.

 3. Beteendevetenskap ny inriktning på Åvas samhällsprogram

  Vi utvecklar Åvas samhällsvetenskapliga program! Från och med läsåret 24/25 införs den mycket efterfrågade inriktningen beteendevetenskap.

 4. Nya katalogen är här!

  I veckan får cirka 5000 ungdomar i årskurs 9 Åvas katalog i brevlådan.

 5. Ny framgång för Åva i schack

  I maj i år vann Åvas skollag skol-SM i lagschack. I helgen var det dags för en ny framgång då Oliver Nilsson vann individuellt guld.

 6. Annika Westin ny rektor på Åva gymnasium

  Annika Westin blir ny rektor för Åva gymnasium från och med den 1 oktober.

 7. Åvaelev på Linnédagarna

  Möta aktivt verksamma forskare inom biologi och på samma gång lära känna andra ungdomar som delar ens passion för biologiämnet. Det är något som Tuva Ljungblad, elev i årskurs 2 på Naturvetenskapliga programmet fått möjlighet till när hon deltog i Linnédagarna i september.

 8. Fysiklektion på Gröna Lund

  Vilka fysikaliska lagar ligger bakom attraktionerna på Gröna Lund? Det får Åvas elever som läser den avancerade kursen Fysik 2 fördjupa sig i när de deltar i Vetenskapens hus satsning på “Edutainment”.

 9. Framgång för tidigare Åvaelev

  I helgen vann Love Dahl, tidigare elev på Restaurang- och livsmedelsprogrammet silver i matlagning i Yrkes-EM/Euroskills i Gdansk.

 10. Besök från Italien

  Åva gymnasium har ett utvecklat internationaliseringsarbete och är en Erasmus-ackrediterad skola. Detta möjliggör internationella samarbeten och utbyten för såväl elever och lärare på Åva.

Se fler nyheter