Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. 

Sök till Åva / Apply to IB

Välkommen att kontakta oss

Telefon

Receptionen: 08-555 580 00

E-post

avagymnasium@taby.se

Besöksadress

Åva skolgränd 1-3
183 34 Täby

Postadress

Box 1450
183 14 Täby

Hitta till oss

Roslagsbanan till antingen Roslags Näsby, Täby centrum eller Tibble, alternativt buss till Täby centrum och sedan en kort promenad till Åva. Stor besöksparkering finns precis utanför skolan.

Karta

 

Skolledning

Åvas ledningsteam består av rektor, fyra biträdande rektorer och en administrativ chef, som alla är legitimerade lärare och har erfarenhet av att leda skolutveckling på minst en annan skola. Med kompetens, engagemang och systematik leder de Åvas fortsatta utveckling i nära samarbete med medarbetare och elever.

Lillemor Larsson (nr 3 från vänster på bild), rektor med det övergripande ansvaret för Åva, skolans pedagogiska utveckling och långsiktiga strategier. Lillemor har varit rektor på två andra stora kommunala gymnasieskolor i länet innan hon kom till Åva 2016.

08-5555 8002
lillemor.larsson@taby.se 

Fredrik Nordlander (nr 3 från höger på bild), biträdande rektor för Teknikprogrammet samt El och Energi. Fredrik är civilingenjör som både drivit företag och utvecklat TE-programmet på en av Stockholms stads gymnasier.

08-5555 8017
fredrik.nordlander@taby.se 

Ulrika Perbo (nr 2 från höger på bild), Head of IB och biträdande rektor för Samhällsvetenskapsprogrammet samt Barn- och Fritid. Har flerårig erfarenhet som skolledare i kommunal skola och i friskolekoncern med internationell profil.

08-5555 8005
ulrika.perbo@taby.se 

Susanna Walter-Westberg (nr 2 från vänster på bild), biträdande rektor för Naturvetenskapsprogrammet och Vård- och omsorg samt ansvarig för elevhälsoarbetet. Susanna har haft flera skolledartjänster, bl a som rektor på Lugnetgymnasiet i Falun.

08-5555 8008
susanna.walterwestberg@taby.se 

Maria Hallbäck (till höger på bild), biträdande rektor för Ekonomiprogrammet, Restaurang och livsmedel samt Introduktionsprogrammen. Maria har tidigare varit biträdande rektor inom vuxenutbildningen i annan kommun.

08-5555  8011
maria.hallback@taby.se

Mårten Hagman (till vänster på bild), administrativ chef. Har tidigare haft motsvarande uppdrag på två av Stockholm stads gymnasieskolor.

08-5555 8003
marten.hagman@taby.se