Sju personer står i en grupp och tittar på varandra.
 1. Inspirationskväll för tjejer som valt Teknikprogrammet 27 mars

  Ett ökande antal tjejer söker till Åva gymnasiums teknikprogram. För att ge dem den bästa starten bjuder vi in till en inspirationskväll där de tjejer som valt Åva och teknik till hösten får träffa de tjejer som går på programmet nu.

 2. Glada personer som har tagit studenten.

  Student 5 juni

  Välkommen att ta emot och fira våra studenter den 5 juni! Eleverna samlas på skolan och träffar sina lärare innan det är dags för utspring.

 3. Välkommen till Öppet hus

  Välkommen till Åva den 25/1 kl. 17:15-19:00! Under Öppet hus får du chansen att se skolan och prata med elever och lärare på Åva. Du får också möjlighet att lyssna till presentationer av de olika programmen.

 4. Beteendevetenskap ny inriktning på Åvas samhällsprogram

  Vi utvecklar Åvas samhällsvetenskapliga program! Från och med läsåret 24/25 införs den mycket efterfrågade inriktningen beteendevetenskap.

 5. Nya katalogen är här!

  I veckan får cirka 5000 ungdomar i årskurs 9 Åvas katalog i brevlådan.

 6. Ny framgång för Åva i schack

  I maj i år vann Åvas skollag skol-SM i lagschack. I helgen var det dags för en ny framgång då Oliver Nilsson vann individuellt guld.

 7. Annika Westin ny rektor på Åva gymnasium

  Annika Westin blir ny rektor för Åva gymnasium från och med den 1 oktober.

 8. Åvaelev på Linnédagarna

  Möta aktivt verksamma forskare inom biologi och på samma gång lära känna andra ungdomar som delar ens passion för biologiämnet. Det är något som Tuva Ljungblad, elev i årskurs 2 på Naturvetenskapliga programmet fått möjlighet till när hon deltog i Linnédagarna i september.

 9. Fysiklektion på Gröna Lund

  Vilka fysikaliska lagar ligger bakom attraktionerna på Gröna Lund? Det får Åvas elever som läser den avancerade kursen Fysik 2 fördjupa sig i när de deltar i Vetenskapens hus satsning på “Edutainment”.

 10. Framgång för tidigare Åvaelev

  I helgen vann Love Dahl, tidigare elev på Restaurang- och livsmedelsprogrammet silver i matlagning i Yrkes-EM/Euroskills i Gdansk.

Se fler nyheter