1. Extended essay on the airplane tax

  Charles Batiste attends his third year at the International Baccalaureate Programme and has written his extended essay on the airplane tax and how it works.

 2. Arbetsplatsförlagt lärande på Vård-och omsorgsprogrammet

  Erika Söderblom går andra året på Vård- och omsorgsprogrammet och hon har genomfört sitt arbetsplatsförlagda lärande, APL, på ett socialpsykiatriskt stödboende som har personal dygnet runt och hjälper de boende med att bland annat städa, handla och laga mat.

 3. Extended Essay on Global Politics

  William Piras attends the IB-programme and has written his extended essay on global politics and The Nagorno-Karabakh conflict.

 4. Student på Åva gymnasium 8 juni

  Onsdagen den 8 juni springer våra förväntansfulla studenter ut från Åva och vi på skolan ser fram emot denna högtidsdag!

 5. Felix jobbar på ambulansen efter Vård-och omsorgsprogrammet

  Felix Granath jobbar på akuten och i ambulans efter att ha gått Vård- och omsorgsprogrammet på Åva gymnasium.

 6. UF-företag från Åvas Ekonomiprogram till final i Ung företagsamhet

  Den 23-24 maj kommer UF-företaget "Känner vi varann"? vara ett av hundratals företag som visar upp sin produkt och affärsidé på Svenska mässan och samtidigt kämpa om SM-guld i 16 olika kategorier.

 7. Branschmässa på Restaurang rÅVAra

  Första branschmässan på restaurang rÅVAra i samarbete mellan Täby kommun, Företagarna och Åva gymnasium är nu genomförd!

 8. Vinst på Unga forskare för Åvas lag

  Grattis till Åvas lag som har vunnit Tekniska museets vänners teknikpris på Unga forskare! Och ett extra grattis till Marcus Lord som numera är med i Sveriges unga forskningslandslag!

 9. Tidigare statsminister Stefan Löfvén på Åva gymnasium

  Demokratin i Sverige firade 100 år under hösten 2021 och i egenskap av statsminister bjöds Stefan Löfvén in till Åva gymnasium för att prata om vikten av demokrati.

 10. Nya Elevkårsordförande Sebastian Ericsson

  “Det är så kul att ha blivit vald till ordförande för elevkåren! Det ska bli kul att få testa på ansvaret att vara ordförande och styra gruppen. Det är många nya som är med i kåren och det är viktigt att välkomna dem och få alla att känna att de är med och skapar Åva-andan.” Det säger nya elevkårsordförande Sebastian Ericsson som går andra året på Samhällsvetenskapliga programmet.

Se fler nyheter