• Filtrerat på:
  • Inget filter valt
  1. Öppet hus inför skolvalet 2023-2024

Varmt välkommen på Näsbydalskolans informationsträff inför skolvalet!

2. Rekordmånga elever i Täby är behöriga till gymnasiet

Skolresultaten bland elever i årskurs 9 i Täbys kommunala skolor fortsätter att öka. Läsåret 2021/2022 var andelen behöriga till ett yrkesprogram på gymnasiet 97,5 procent, vilket är det högsta sedan 2011 då det nuvarande sättet att beräkna behörighet infördes. Även det genomsnittliga meritvärdet är rekordhögt bland de kommunala grundskolorna, 266,4.

3. Succé när Näsbydalelever tävlar för att lösa företagsproblem

Tusentals elever runtom i Sverige löser riktiga problem åt företag och organisationer i tävlingen Skarpa uppdrag. För Näsbydalskolan i Täby blev tävlingen en succé när eleverna i årskurs 9 kammade hem vinsten i fyra av tio kategorier!

4. Näsbydalelever med i kockduell

Två elever från Näsbydalskolan är med och tävlar i Kockduellen, en tävling för grundskolelever som anordnas av Visita, bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen.

5. Täby kommun gör stora investeringar i Näsbydalskolan

Näsbydalskolan är med sina 60 år en skola som utbildat många elever, och kommer så även att göra i framtiden. De senaste fyra åren har stora investeringar skett. Nya ytskikt, nya armaturer, solskydd, bullerskydd och helt nya system som säkrar ventilation och luftkvalitet.

6. Följ Näsbydalskolan på Instagram

Se till att följa oss på Instagram, då får du kontinuerligt uppdateringar på allt vi gör