Ung kulturs kurskatalog
Alla aktiviteter i sommar är gratis!

Sommar på Ung kultur

Vill du prova på något nytt, träffa nya kompisar och få härliga sommarminnen? Då ska du kolla in våra sommarläger. Än finns det fåtal platser kvar till vårt rockläger. Nytt för i år är också vårt läger Kulturverkstad som riktar sig till barn och unga med  NPF-diagnos och Ung kulturs Sommarläger där du har chansen att gör något ämnesöverskridande samtidigt som du får prova nästan allt som Ung kultur har att erbjuda!

Kulturverkstad NPF 9–15 år

Under tre eftermiddagar utforskar vi teater, konst och musik. Lägret är utformat för elever med NPF-diagnos och fokus ligger på att skapa tillsammans. Inga förkunskaper behövs.

Till hösten 2022 kommer en ny terminskurs med samma namn och upplägg att starta. Om det verkar intressant har du chansen att bekanta dig med kursupplägg, lokalerna och pedagogerna under det här lägret.

Tider för sommaren 2022

Datum Tid Plats Lärare
3 augusti – 5 augusti 13.00–16.00 Täby kulturhus, plan 2, 4 och 5 Annelie Sabel, Camilla Jogevall, Emilie Magnusson och Maria Alvebro 

Ung kulturs sommarläger 10–13 år

Välkommen till Ung kulturs magiska värld. Här är allt möjligt - ett ord blir till en berättelse, ett ljud blir till en låt, en tanke blir till en hel värld. Vi skapar, spelar och bygger!

Under tre dagar får du chansen att förverkliga dina idéer tillsammans med pedagoger från teater, konst och musik och framförallt dina nyfunna vänner. Kursen arbetar med grupper i åldern 10–13 år indelat i olika ålderskategorier. Inga förkunskaper behövs.

Tider för sommaren 2022

Datum Tid Plats Lärare
9 augusti – 11 augusti 09.30–16.00 Täby kulturhus, plan 2, 4 och 5 Ung kulturs pedagoger

 

Rockläger 13+

Välkommen till Ung kulturs populära rockläger! Vi spelar några kända rockklassiker och du får välja elgitarr, sång, elbas eller trummor! Lägret riktar sig till dig som är 13 år eller äldre. Inga förkunskaper behövs.

Ung kultur har två fina fullt utrustade studios i Kulturhuset på plan 4.

Tider för sommaren 2022

Datum Tid Plats Lärare
15 augusti – 16 augusti 13.00–16.00 Täby kulturhus, plan 4 Magnus Grönlund och Rasmus Holmgren

Anmälningsvillkor för sommarlägren

Då alla våra sommarläger är gratis i år ber vi dig att inte uppehålla en lägerplats om du inte kommer att använda den. Det är oftast högt tryck på platserna till våra sommarläger. Om du får förhinder ser vi helst att du avanmäler din plats i så god tid som möjligt, så någon annan kan få chansen att delta.

Uteblivet deltagande eller avanmälan som inkommer senare än 24 timmar innan kursstart debiteras en administrationsavgift på 300 kronor. Avanmälan gör du via Täby kulturskolas avanmälningstjänst