Välkommen på jobbmässa i Westfield Täby Centrum

28 februari 2024, kl. 14:51

Den 5 mars är du välkommen på jobbmässa i Westfield Täby Centrum mellan 16:30-18:30. KCNO finns på plats tillsammans bland andra Arbetsförmedlingen och en mängd arbetsgivare!
I samarbete med Westfield Täby Centrum och Arbetsförmedlingen välkomnar vi dig till jobbmässa den 5 mars klockan 16.30–18.30. Eva von Wowern (KD), ordförande för gymnasie- och näringslivsnämnden i Täby kommun, inviger mässan tillsammans med Linda Jensen, chef för Westfield Täby Centrum.

Flera spännande arbetsgivare väntar på dig för att skapa möjligheter för din framtida karriär. Jobbmässan kopplar samman unga talanger med attraktiva arbetsmöjligheter, så ta chansen och kom till årets jobbmässa! Mässan äger rum i Westfield Täby Centrum på plan 1 under Filmstaden, entré B och C.

Förutom möjligheten att möta arbetsgivare på plats erbjuder mässan även kostnadsfri CV-granskning, studie- och karriärsvägledning, professionell CV-fotografering, stilrådgivning, föreläsningar och mycket mer som hjälper dig utrustas med de verktyg som behövs för att sticka ut i arbetslivet.

Missa inte denna möjlighet att utforska nya karriärmöjligheter! Varmt välkommen till jobbmässan i Westfield Täby Centrum!