Inställda evenemang

På grund av risken för samhällsspridning av covid-19 ställs evenemang in. Du hittar mer information om respektive evenemang i evenemangskalendern nedan. För tillfället går det inte heller att hyra Tibble teater, ett beslut taget med omtanke att skydda alla. Priserna för aktuella hyror ligger ändå tillgängliga för dig som vill planera att hyra lokalen vid ett senare tillfälle.

Om lokalen

Teatern ligger i Tibble gymnasium och rymmer 530 personer. Den är tillgänglighetsanpassad med handikapptoalett och hörselslinga. Pausservering erbjuds vid de föreställningar som har paus.

Priser för uthyrning

Med anledning av den ökade risken för samhällsspridning av covid-19 går det inte att boka Tibble teater. Beslutet är taget med en omtanke att skydda alla. Priserna för hyra ligger ändå tillgängliga för dig som planerar att boka lokalen när den åter igen går att hyra.

Kvällstid (16.00-23.00) 8 000 kr
Heldag (08.00-23.00) 12 000 kr
Helg (fredag 16.30-söndag 23.00) 20 000 kr
Kostnader för teknik tillkommer  

Alla avgifter för Tibble teater inkluderar städ men ej tekniker. Skolor, barn- och ungdomsorganisationer verksamma i Täby med deltagare som är 20 år eller yngre, samt ideella föreningar som är listade i Täbys föreningsregister får reducerad avgift med 50 procent. Resultatenhetschefen kan besluta om andra priser för vissa evenemang.