Du som gillar aktivitet och rörelse - varmt välkommen till öppen fredag i Tibblehallen. Vi provar på olika aktiviteter varje gång. Och vi tar gärna emot dina idéer och förslag!

Vi som jobbar på Öppen fredag, heter Angelica, Emil, Eric, Jori och Åsa och är utbildade fritidsledare med ett stort intresse för idrott och rörelse.

Chans att prova på olika aktiviteter

Tibblehallen erbjuder stora hallar att vara i. Här finns en variation av material att välja bland för att arrangera olika aktiviteter. Alltifrån bollsporter, såsom volleyboll, basket, kortidsboll, handboll, fotboll och innebandy, till dans, musikgympa, hinderbanor och friidrott. 

Ibland bjuder vi in föreningar som visar upp en idrott som du får chans att prova på.

Kom som du är och träffa nya vänner

Öppen fredag är ett sätt att träffa nya vänner. Du kan komma själv eller tillsammans med kompisar. Om du är aktiv i någon idrott kan du bjuda med hela laget eller hitta på något med klasskamraterna och ha en kul kväll ihop.

Alla är välkomna, med eller utan funktionsnedsättning.

Du behöver inte ha några förkunskaper eller vara bra på någon speciell idrott eller aktivitet för att vara med. Vi anpassar aktiviteterna utifrån dina förutsättningar.

Hitta hit och kontakt

När det är öppen fredag samlas vi i Tibblehallen klockan 18.30. Vi håller till i Hall 1 och 2. Vill du att vi möter upp dig vid entrén kan du ringa oss på telefon: 076-643 85 25.

Hitta dit
Namn
Tibblehallen

Öppen fredag kring storhelger och under sommaren

Var uppmärksam på att Öppen fredag kan utebli vissa fredagar som infaller kring helgdagar/röda dagar. Under delar av sommarlovet har öppen fredag uppehåll.

Vill du få mer information, välkommen att skicka SMS eller ring oss fritidsledare på telefon 076-643 85 25.