• Filtrerat på:
 • Inget filter valt
 1. Rekordmånga elever i Täby är behöriga till gymnasiet

  Skolresultaten bland elever i årskurs 9 i Täbys kommunala skolor fortsätter att öka. Läsåret 2021/2022 var andelen behöriga till ett yrkesprogram på gymnasiet 97,5 procent, vilket är det högsta sedan 2011 då det nuvarande sättet att beräkna behörighet infördes. Även det genomsnittliga meritvärdet är rekordhögt bland de kommunala grundskolorna, 266,4.

 2. Till vårdnadshavare och elever på Skarpängsskolan år 6-9!

  Varmt, varmt välkomna till ett nytt spännande och lärorikt läsår. Hoppas ni alla har haft en härlig sommar med tid för att njuta och vila. Vi på skolan ser alla fram emot ett nytt läsår tillsammans med er och era barn.

 3. Missade du vår livesändning? Nu kan du se den igen!

  Ska du börja i årskurs 7 och är nyfiken på Skarpängsskolan? Nu kan du se vår livesändning i efterhand, där du får en presentation av skolan, personal och elever.

 4. För dig som vill börja på Skarpängsskolan

  Ska du börja i årskurs 7 och är nyfiken på Skarpängsskolan? Missa inte vårt livesända öppet hus ondagen den 19 januari klockan 18.00-19.00!

 5. Skarpängsskolan samlar in pengar för en värld utan barnarbete

  För nionde året i rad livesänder Skarpängsskolan i Täby en egen skalad version av Musikhjälpen. Under nästan ett helt dygn, med start fredagen den 10 december livsänder skolan till förmån för att samla in pengar till Musikhjälpen. Under sändningen bjuds det på musik, tävlingar och massa gäster.