• Filtrerat på:
 • Inget filter valt
 1. Information till dig som ska börja på Skarpängsskolan

  Ska du börja på Skarpängsskolan till höstterminen 2023? Då ska du göra ett språkval. Du har även möjlighet att önska vilka tre personer du vill gå i samma klass som.

 2. Rekordmånga elever i Täby är behöriga till gymnasiet

  Skolresultaten bland elever i årskurs 9 i Täbys kommunala skolor fortsätter att öka. Läsåret 2021/2022 var andelen behöriga till ett yrkesprogram på gymnasiet 97,5 procent, vilket är det högsta sedan 2011 då det nuvarande sättet att beräkna behörighet infördes. Även det genomsnittliga meritvärdet är rekordhögt bland de kommunala grundskolorna, 266,4.

 3. Till vårdnadshavare och elever på Skarpängsskolan år 6-9!

  Varmt, varmt välkomna till ett nytt spännande och lärorikt läsår. Hoppas ni alla har haft en härlig sommar med tid för att njuta och vila. Vi på skolan ser alla fram emot ett nytt läsår tillsammans med er och era barn.

 4. Skarpängsskolan samlar in pengar för en värld utan barnarbete

  För nionde året i rad livesänder Skarpängsskolan i Täby en egen skalad version av Musikhjälpen. Under nästan ett helt dygn, med start fredagen den 10 december livsänder skolan till förmån för att samla in pengar till Musikhjälpen. Under sändningen bjuds det på musik, tävlingar och massa gäster.