• Filtrerat på:
 • Inget filter valt
 1. Rekordmånga elever i Täby är behöriga till gymnasiet

  Skolresultaten bland elever i årskurs 9 i Täbys kommunala skolor fortsätter att öka. Läsåret 2021/2022 var andelen behöriga till ett yrkesprogram på gymnasiet 97,5 procent, vilket är det högsta sedan 2011 då det nuvarande sättet att beräkna behörighet infördes. Även det genomsnittliga meritvärdet är rekordhögt bland de kommunala grundskolorna, 266,4.

 2. Efter ett härligt sommarlov är ni varmt välkomna tillbaka igen!

  Första skoldagen är den 17/8. Här hittar du schemat för första veckan.

 3. Flera Täbyskolor nominerade bland Sveriges bästa skolrestauranger

  Varje år utses Sveriges bästa skolrestauranger genom utmärkelsen White Guide Junior. Inför årets upplaga är flera Täbyskolor nominerade.

 4. Täbyelever deltar i PISA

  Drygt 7000 elever och rektorer på 200 skolor runtom i Sverige har slumpmässigt valts ut för att delta i den internationella studien PISA 2022. En av årets deltagande skolor var Näsbyparksskolan i Täby.

 5. Informationskväll för vårdnadshavare till blivande årskurs 4 och 7

  På grund av ändrade restriktioner är informationsmötet inställt. Inför skolvalet kan du här se en film om vår verksamhet.

 6. Skolmaten på Näsbyparkskolan topp 30 i Sverige

  Varje år utses Sveriges bästa skolrestauranger genom utmärkelsen White Guide Junior. I årets upplaga placerar sig Näsbyparkskolan i Täby som en av Sveriges 30 bästa skolrestauranger, enligt utmärkelsen.