Om oss

Gribbygård är en mötesplats för dig i högstadiet som är öppen på kvällar och helger. Här får du som går i högstadiet och är mellan 13-16 år forma en rolig och meningsfull fritid i en trygg miljö. Vårt mål är att alla ska känna sig välkomna och bli sedda, samt att vi aktivt arbetar med inkludering och medbestämmande. I linje med detta så är verksamheten HBTQ-certifierad av RFSL. Här kan du umgås med dina kompisar, möta nya vänner, ta en fika, göra läxor, spela brädspel och mycket mer.

Här kan du utveckla dina intressen

Studera

Kom till oss och gör dina läxor. I vår studiehörna har vi bord och stolar så att ni kan sitta tillsammans eller var för sig och studera.

Kafé och lounge

Behöver du en energikick eller vill ta en fika finns ett utbud av drycker, mellanmål och snacks i kaféet.

Skapandehörna

I skapandehörnan kan du få utlopp för dina kreativitet. Här kan du bland annat måla, teckna och pyssla.

Aktivitetsrum

För dig som vill aktiveras finns vårt aktivitetsrum tillgängligt med tillhörande scen och utrustning för sång, dans och sport.

Var med och skapa event

På kvällarna anordnar vi olika aktiviteter och här vill vi att du är med och bestämmer vad som ska hända. Det kan vara allt från olika turneringar, utmaningar, filmkvällar, temakvällar, och större arrangemang. Ibland kan våra aktiviteter ske på annan plats, till exempel i en sporthall eller utomhus.

Öppettider för högstadiet

Ordinarie öppettider

Onsdag 18.30-21.00
Torsdag 18.30-21.00
Fredag 18.30-22.00