Bli en av oss!

Till Åva kommer elever och personal som vill vara med i den goda stämningen och bidra till den höga kunskapen som utmärker skolan. Här hittar du lediga tjänster hos oss.

Nyfiken på Åva?

Åva är rätt för dig om du vill få en riktigt bra grund att stå på, oavsett vad du siktar på i framtiden. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig. Välkommen till oss!

Nyheter och aktuellt

 • temp

  Hedersomnämnande för framgångsrikt arbete med digitalisering

  29 maj 2017, 09:42

  Utmärkelsen Guldtrappan tilldelas skolhuvudmän som arbetar framgångsrikt med digital innovation i skolorna. I år var Täby en av åtta nominerade och tilldelades den 23 maj ett hedersomnämnande.

 • temp

  Årets idrottspris till Åva-elev!

  24 maj 2017, 08:06

  Viktor Aglinder som går i klass NA14C har fått den stora äran att tilldelas Årets idrottspris på 25 000 kronor av Täby kommun. Viktor har gjort stora framgångar inom badminton. Priset delades ut tisda ...

 • temp

  El-elever i jobb innan studenten

  22 maj 2017, 16:12

  Axel Åbom är en av flera elever på Åva som läser tredje året på elprogrammet och som fått anställning redan innan studenten. De senaste åtta veckorna har han varit ute på praktik, en lärorik tid som o ...

 • temp

  Följ oss på Instagram!

  18 maj 2017, 08:30

  På Instagram heter vi avagymnasiumtaby. Följ oss där och håll dig uppdaterad om spännande, roliga och intressanta nyheter kopplade till Åva!

 • temp

  Åva-elever vann SM i badminton!

  15 maj 2017, 13:14

  Elever från Åva gymnasium kan nu titulera sig svenska mästare i badminton i Lag-SM U17. Här kan du se bild på vinnarna och du kan läsa mer om finalen på Täby badmintonförenings webbplats.

 • temp

  Teknikelever lär sig bostadsbygge

  15 maj 2017, 09:56

  Fredagen den 12 maj fick delar av klasserna Te15 b och c ta del av hur 300 bostäder på KTH-områdets högsta plats har byggts. Eleverna fick lära sig vilka problem och lösningar som bygget medfört.