På Oasen får du umgås med kompisar, vi erbjuder dagligen en gemensam aktivitet men det finns också tid att göra saker både tillsammans och ensam så som att spela spel, pyssla, dansa, sjunga eller bara vara och ta det lugnt.

Oasen har en bred verksamhet på eftermiddagar och heldagsaktiviteter på samtliga lov. 

Aktiviteter

Det finns alltid något att göra på Oasen. Varje dag erbjuder vi en gemensam aktivitet – såsom musikgympa, dans, teater och sång. En dag i veckan har vi en önskeaktivitet som ungdomarna som går hos oss har röstat fram.

Hos oss kan du till exempel pyssla, baka, spela teater, sjunga, spela spel – brädspel/tvspel, prova på olika fysiska aktiviteter så som dans, bollsporter eller utegymmet. Det är alltid frivilligt att vara med och det finns alltid utrymme att få gå undan och vara i fred om du skulle ha behov av det en stund.

Öppettider

Inskriven verksamhet

Måndag–fredag: 13.00–17.30

Vid skollov: 8.00–17.30

Oasen – Öppen verksamhet

Oasen har två öppna verksamheter för personer som har kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

De öppna verksamheterna är inga tillsynsverksamheter – vilket innebär att om man som person har behov av tillsyn (stöd och hjälp – till exempel till och från Oasen, eller behöver hjälp på plats) så är det viktigt att man tar med sig sin ledsagare, kontaktperson, en vän eller anhörig.

Det är samma personal som arbetar både på Träffpunkten och Torsdagsklubben.

Adress: Linbastuvägen 1A i Gribbylund/Täby.

Torsdagsklubben - Torsdagar klockan 18.30–20.30

Torsdagsklubben är öppen för dig som har börjat gymnasiet fram tills att du blir 25 år. Torsdagsklubben öppnar den 12 januari och sista datumet för vårterminen är 1 juni. 

Torsdagsklubben är en mötesplats där du har en möjlighet att träffa både nya och gamla vänner och hitta på saker tillsammans med dem. På Torsdagsklubbens öppna verksamhet är det du tillsammans med de andra besökarna som hittar på vad ni ska göra.

Program torsdagsklubben vårterminen 2023 (69,11 KB)

Träffpunkten - Måndagar klockan 18.00–20.30

Träffpunkten är en öppen mötesplats för personer från 21 år och uppåt. Mer information om Träffpunkten hittar du nedan. Träffpunkten Oasen drar igång igen den 23 januari och sista datumet för vårterminen är 29 maj. 

Mötesplatsen Träffpunkten

Program Träffpunkten vårterminen2023 (71,25 KB)