Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. 

Anmäl dig till Ung kultur

Anmälan

Ung kulturs kurser gäller barn och unga 7-20 år som är bosatta i Täby kommun och i särskilda fall även i Vallentuna och Sollentuna kommun. Anmälan till en kurs sker i kurskatalogen StudyAlong.

I januari 2020 startade Ung kultur, ett nytt koncept för Täby kulturskola. På Ung kultur sker all undervisning sker i grupp med elevinflytande och samarbeten mellan olika kulturuttryck i verksamheten.

Ung kulturs kurser gäller barn och unga 7-20 år som är bosatta i Täby kommun. Även barn och unga från Vallentuna och Sollentuna kommun kan söka en kurs vid Täby kulturskola förutsatt ett godkännande från hemkommunen.

Anmälan genom kurskatalogen StudyAlong

Du anmäler dig till konst-, musik- och teaterkurser i kurskatalog StudyAlong. Aktuell kursinformation om tider och åldersgrupper för konst, musik och teater hittar du på respektive ämnessida. 

Introduktion - Ansökan i StudyAlong till Ung kultur (pdf)

Betalningsvillkor (pdf)

Uppsägning av kursplats

För att säga upp din plats på Ung kultur mailar du din uppsägning till kc@taby.se. Har du dessutom ett låneinstrument behöver du kontakta instrumentuthyrning. Instrumentet ska återlämnas så fort som möjligt efter genomförd uppsägning. 

Obs! Det räcker inte som uppsägning att utebli från lektion eller informera läraren om att du slutar på kursen. En uppsägning måste ske enligt instruktioner ovan. Uppsägningstiden till våra kurser är två månader. Passerar våra brytdatum 5 juni för höstterminen och 30 november för vårterminen är eleven återanmäld och betalar även för kommande termin.