Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. 

Ung kulturs kurskatalog

Musik NPF

Det här är kursen som är utformad för barn och unga med neuropsykiatriska funktionsvariationer. Vi jobbar i en grupp om med max 5 elever där vi gemensamt utforskar musikens olika beståndsdelar. Vi sjunger, spelar olika instrument och gör musik från olika musikstilar och önskemål. Alla är med på sina egna villkor och deltar på sitt sätt. Inga förkunskaper behövs.

Tider för läsåret 2021-2022

Dag Tid Plats Nivå Lärare
Måndagar 17.30–18.15 Täby kulturhus plan 4 Grundkurs Annelie Sabel

Vill du vara med och påverka vårt nya kursutbud?

På Ung kultur är vi stolta över våra grupper för barn och unga med NPF. Just nu gör vi en undersökning i några av Täbys grund- och gymnasieskolor om hur vi kan bredda vårt kursutbud för barn och unga med olika funktionsvariationer.

Vi samlar också in intresseanmälningar för att kunna anordna ett öppet hus för barn och unga med olika funktionsvariationer under våren 2022. Vårt mål är att efter vår undersökning och öppet-hus-besökarnas önskemål och deltagande planera in nya kurser redan till hösten 2022.

Vi vänder oss till dig som är mellan 7–20 år och har en funktionsvariation och till dig som är förälder. Om du är intresserad av att tycka till om vårt framtida kursutbud och delta på vårt öppna hus i vår är du varmt välkommen med din intresseanmälan!

Anmäl ditt intresse till: kulturskolan@taby.se.