Träffen pausar verksamhet

Täby kommun vidtar skärpta åtgärder med anledning av coronavirusets spridning. Träffen är därför tillfälligt stängd och beslutet gäller tills vidare.

Täby kommuns webbplats uppdateras kontinueligt med information om arbetet med att minska spridningen av viruset inom sina verksamheter. Då det bedöms lämpligt att åter öppna för Träffens olika aktiviteter kommer det att anges på kommunens informationssida om coronaviruset. Du kommer till sidan via länken nedan.

Mer information om coronaviruset

För eventuella frågor går det bra att kontakta Täby kommuns kontaktcenter på telefon 08-555 590 00.

Om oss

På Träffen kan du med psykisk ohäls möta andra i samma situation för gemenskap och samvaro i en lugn miljö. Den varma atmosfären inbjuder till att knyta nya kontakter som kan bidra till att både känna samhörighet och förståelse.

Vi erbjuder flera olika aktiviteter. I den hemtrevliga sekelskiftesvillan fikar vi, har sångstunder, litteraturläsning och filmvisning. Sommartid kan trädgården användas till bland annat boulespel och krocket.

Träffens verksamhet utformas av besökarna. Fika och lättare förtäring finns till självkostnadspris och datorer som kan användas av besökarna.

För att besöka Träffen behöver du ingen kontakt med myndighet eller föranmäla dig. Du kan besöka Träffen när du vill under våra öppettider.

Öppettider

Måndag-fredag Kl. 13-16

Aktiviteter

Vardagen på Träffen

De dagar då det inte är någon aktivitet inbokad finns det alltid någonting annat du kan roa dig med, spela spel, titta på film i vårt filmrum, använda instrumenten i musikrummet eller bara ta en fika tillsammans med de som besöker Träffen.

Träffens kök kan även användas för bakning eller lättare matlagning så som varma mackor. Planera i så fall detta med någon av personalen på plats så vi kan ordna med inköp.