Om oss

På Träffen kan du med psykisk ohäls möta andra i samma situation för gemenskap och samvaro i en lugn miljö. Den varma atmosfären inbjuder till att knyta nya kontakter som kan bidra till att både känna samhörighet och förståelse.

Vi erbjuder flera olika aktiviteter. I den hemtrevliga sekelskiftesvillan fikar vi, har sångstunder, litteraturläsning och filmvisning. Sommartid kan trädgården användas till bland annat boulespel och krocket.

Träffens verksamhet utformas av besökarna. Fika och lättare förtäring finns till självkostnadspris och datorer som kan användas av besökarna.

För att besöka Träffen behöver du ingen kontakt med myndighet eller föranmäla dig. Du kan besöka Träffen när du vill under våra öppettider.

Öppettider

Måndag-fredag Kl. 13-16

Aktiviteter

Nu blir det kallare ute, vi kurar ihop oss i gula villan, eldar i brasan och myser. Under december månad firar vi lucia, jul och nyår tillsammans. Kom ner och planera vad ni vill fika/baka tillsammans med oss under dessa tillfällen.

Luciafika torsdag 13/12 kl.13.00

Vi ses på Träffen för att tillsammans göra iordning för ett luciafirande. Vill ni baka något särskilt, pyssla, eller kanske värma lite glögg? Planera detta tillsammans med personal på Träffen några dagar innan så möjliggör vi det tillsammans.

Julfika fredag 21/12 kl.13.00

Vi ses på Träffen för att tillsammans göra iordning för ett julfirande. Vill ni baka något särskilt, pyssla, eller kanske värma lite glögg? Planera detta tillsammans med personal på Träffen några dagar innan så möjliggör vi det tillsammans.

Nyårsfika fredag 28/12 kl. 13.00

Vi ses på Träffen för att tillsammans göra iordning för ett Nyårsfirande. Vill ni baka något särskilt, pyssla, eller kanske pynta Träffen med nyårsglitter? Planera detta tillsammans med personal på Träffen några dagar innan så möjliggör vi det tillsammans.

Brukarrådsmöte torsdag 3/1 kl. 14.00

Denna gång har vi brukarrådet i början av januari med hänsyn till julledigheter. Du är då välkommen att ta del av information om det som rör Träffen samt komma med egna tankar och idéer om verksamheten.

Vardagen på Träffen

De dagar då det inte är någon aktivitet inbokad finns det alltid någonting annat du kan roa dig med, spela spel, titta på film i vårt filmrum, använda instrumenten i musikrummet eller bara ta en fika tillsammans med de som besöker Träffen.

Träffens kök kan även användas för bakning eller lättare matlagning så som varma mackor. Planera i så fall detta med någon av personalen på plats så vi kan ordna med inköp.