Fyra porträttbilder

 

Till sommaren behöver vi stödassistenter och boendestödjare till omsorgen om personer med funktionsnedsättning samt omsorgspersonal och sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter till våra äldreboenden. 

Vi söker dig som vill förbättra livet för dem som verkligen är i behov av stöd. Du kan arbeta dag, kväll, helg och/eller natt.

Vem är du?

Vi söker dig som är trygg och ansvarstagande med intresse för äldre och/eller personer med funktionsnedsättning. Du är flexibel i tanke och handling och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska ha fyllt 18 år och för vissa av jobben krävs körkort. Som vikarierande hälso- och sjukvårdspersonal behöver du legitimation.

Vikarie i omsorgen för personer med funktionsnedsättning

Omsorgspersonal LSS

Här finns flera boenden och dagliga verksamheter för personer med intellektuella eller fysiska funktionsnedsättningar. Vid gruppbostäderna ges stöd dygnet runt. Vid servicebostäder har personer visst behov av stöd men klarar sig också en hel del själv.

Daglig verksamhet finns för personer som inte har arbete på öppna marknaden och stödet anpassas utifrån individens behov. LSS är lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade.

Omsorgspersonal socialpsykiatri

Kommunens socialpsykiatri ger stöd till dem som har psykiatriska eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och som behöver motivering och stimulans i det dagliga livet. Som boendestödjare arbetar du i något av våra tre boenden eller hemma hos personer.

Mer information?

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som vikarie i omsorgen för personer med funktionsnedsättning får du gärna kontakta Jessica Hendriksen (LSS) 0766-43 92 07 eller Martina Söderberg (socialpsyikatri) 0766-43 72 45.

Du kan också läsa mer om hur det är att jobba med funktionsnedsatta och vilka verksamheter som finns på webbsidan Jobba med funk.

Vikarie i äldreomsorgen

Omsorgspersonal till äldreboenden och larm- och nattpatrullen

Kommunen har tre äldreboenden i egen regi och en larm- och nattpatrull.
Attundagården bor personer med demens. På Johannas trädgård och Tibblehemmet bor både personer med demens och kroppsliga besvär. Du arbetar bland annat med personlig omsorg och hjälp med aktiviteter.

Larm- och nattpatrullen hanterar trygghetslarmen och ger omvårdnad till personer som akut behöver stöd. Nattetid fungerar de som hemtjänst. För att arbeta här behöver du ha körkort.

Ansök som omsorgspersonal till:

HSL-vikarier – sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut till äldreboenden

På alla tre boenden arbetar vi i team med sjuksköterska, omsorgspersonal, arbetsterapeut och fysioterapeut. 

Som vikarierande sjuksköterska arbetar du på något av våra tre äldreboenden. Vi har en egen sjuksköterskejour på natten som utgår från Attundagården. Vi samarbetar med läkare från Capio Legevisitten och Familjeläkarna.

Som vikarierande fysioterapeut och arbetsterapeut arbetar du dagtid måndag till fredag. Vi ser gärna att du är flexibel och kan tänka dig att rotera mellan våra äldreboenden. 

Mer information?

Hör av dig till kontaktpersonen i respektive platsannons.

Övrigt

Du kan söka på en eller flera av vikarieannonserna. Hoppas vi ses i sommar!

PS. Vi har såklart behov av vikarier året runt också…