• Filtrerat på:
  • Inget filter valt
  1. Tre personer pratar med varandra.

    Jan Eliasson besökte Näsbyparksskolan

    Förra veckan fick eleverna i årskurs nio på Näsbyparksskolan finbesök från den tidigare toppdiplomaten och vice generalsekreteraren i FN, Jan Eliasson. Ett besök de sent kommer att glömma!

  2. En suddig bild där flera personer står och samtalar med varandra.

    Möt din framtida arbetsgivare på jobbmässa!

    I samarbete med Westfield Täby Centrum och Arbetsförmedlingen välkomnar vi dig till jobbmässa den 5 mars klockan 16.30–18.30. Eva von Wowern (KD), ordförande för gymnasie- och näringslivsnämnden, inviger mässan tillsammans med Linda Jensen, chef för Westfield Täby Centrum.

  3. Guldbiljetter delades ut till drivna UF-företag

    Varje år utser Företagarna Täby ”Årets bästa UF-företag”. Första steget i processen att utse en vinnare är att välja ut de företag som får pitcha sin affärsidé för en jury.

  4. Täby bästa kommunen att bo i enligt medborgarna

    Idag presenterades SCB:s årliga medborgarundersökning, och det är mycket glädjande siffror för Täby. Hela 99,6 procent svarar positivt på frågan om hur de upplever sin kommun som plats att bo på. Det är bäst i hela landet! Även på frågorna om hur kommunen sköter sina verksamheter och hur bra insyn och inflytande medborgarna har är Täby den kommun som har bäst resultat.

  5. Täby en av Sveriges mest robusta kommuner

    Täby tar återigen en topplacering, andra plats, i konsultföretaget WSP:s årliga rapport Regionernas kamp. I den undersöks vilka som är landets mest robusta kommuner.

  6. På bilden (från vänster): Stefan Berg, näringslivschef, Linus A. Karlsson och  Carolina Langermo från Täby golfklubb samt Erik Andersson (M), kommunstyrelsens ordförande.

    Vill din arbetsplats ha besök från kommunen?

    Den här veckan besökte kommunstyrelsens ordförande och näringslivsenheten Täby Golfklubb. Klubben har en vackert belägen 18-hålsbana precis vid Vallentunasjön och under säsong även en restaurang som serverar lunch.

  7. Täby kommun deltar på Business Arena

    Den 20–21 september deltar Täby kommun på Business Arena, fastighets- och samhällsbyggnadsbranschens ledande mötesplats.

  8. Bästa resultatet på 20 år för företagsklimatet i Täby

    Täby kommun gör det bästa resultatet på 20 år i Svenskt Näringslivs enkätundersökning ”Lokalt företagsklimat”. Företagen ger ett betydligt högre sammanfattande omdöme om företagsklimatet i kommunen jämfört med 2022.

  9. Restaurangpersonal utbildas i ansvarsfull alkoholservering

    I maj utbildar Södra Roslagens miljö- och hälsoskyddskontor krögare, restaurangpersonal och vakter i ansvarsfull alkoholservering. Syftet är sprida kunskap om alkohol, dess effekter samt skapa trygga miljöer för både gäster och personal.

  10. Besökare i kommunhuset under seniordag 2022

    Vill ditt företag, organisation eller förening vara med på Täbys Seniordag?

    Den 29 september 2023 arrangerar Täby kommun en Seniordag i Täby kommunhus. Vill ditt företag, organisation eller förening vara med som utställare? Välkommen att lämna intresseanmälan.

  11. Tobias Ericson på Tershine är Årets företagare i Täby

    På den årliga företagsträffen fick Tobias Ericson, ägare och vd för Tershine, ta emot den fina utmärkelsen, diplom och blommor.

  12. Fem personer jublar efter att ha vunnit ett pris.

    Terri STHLM UF har utsetts till Årets UF-företag i Täby

    Stort grattis till vinnaren av Årets UF-företag i Täby 2023! Utmärkelsen delas årligen ut av Företagarna Täby i samarbete med Täby kommun.

  13. Tre personer tittar in i kameran.

    Nytt fjärrvärmebolag i Täby

    E.ON och Stockholm Exergi är tillsammans nya majoritetsägare i Täby Miljövärme AB. Med nystarten i bolaget får Täbyborna en leveranssäker, kostnadseffektiv och stabil fjärrvärmeförsörjning. Det gemensamt ägda bolaget ska bygga samman de båda existerande fjärrvärmenäten i kommunen och skapa väsentligt ökad effekt genom samverkan i befintliga produktionsanläggningar.