Tobias Ericson på Tershine är Årets företagare i Täby

28 april 2023, kl. 18:05 - Jobb & företagande

På den årliga företagsträffen fick Tobias Ericson, ägare och vd för Tershine, ta emot den fina utmärkelsen, diplom och blommor.

Priset delas ut varje år av organisationen Företagarna. Utmärkelsen går till en person i kommunen som är en inspirationskälla och förebild för andra företagare. För att bli nominerad ställs även höga krav på bland annat lönsamhet och tillväxt.

Entreprenören och bilfantasten Tobias Ericson startade sin företagsresa i sina föräldrars garage där han blandade ihop schampon och andra bilvårdsprodukter. Hårt arbete och ett enormt driv har gjort att han idag leder Sveriges snabbast växande bilvårdsföretag Tershine. Stort grattis till utmärkelsen Årets företagare i Täby!

Juryns motivering

Genom enastående produkter och ett fantastiskt engagemang och driv har Tobias tagit Tershine till den absoluta framkanten i sin bransch. Från föräldrarnas garage till dagens ledande position har Tobias visat på exceptionell entreprenörsanda och ett utomordentligt företagande. Genom att vara väl synlig för sina kunder på sociala medier har varumärket Tershine växt sig starkare och starkare. Juryn anser att Tobias Ericson är väl värd utmärkelsen Årets företagare i Täby 2023.

Årlig hyllningsdag för Täbys företagare

På företagsträffen samlades ett 80-tal personer för att lyssna till Günther Mårder, vd för Företagarna, som höll ett inspirerande föredrag om riskfyllt företagande. Almi berättade om vilket stöd de kan ge till företagare. Det fanns även flera utställare på plats. På minglet efteråt bjöds det på förfriskningar och det gavs tillfälle att knyta kontakter med andra lokala företagare, politiker och tjänstepersoner på kommunen.