Vill ditt företag, organisation eller förening vara med på Täbys Seniordag?

29 september 2021, kl. 09:38 - Omsorg & stöd

Två personer sitter vid en dator

Årets Seniordag går av stapeln den 4 november. Temat är teknik för hälsa och trygghet. Vill ditt företag, organisation eller förening vara med som utställare? Skicka in din intresseanmälan.

Seniordagen är en inspirationsfylld dag för Täbys seniorer där målet är att besökaren ska få information, strategier och upptäcka aktiviteter, produkter och tjänster med utgångspunkt från ett av socialnämndens fokusområden trygghet och säkerhet. Förutom kommunal verksamhet, välkomnar vi företag, föreningar och organisationer att delta.

Tid: Torsdag 4 november 2021 klockan 10.00-15.00
Plats: Täby kommunhus

Har din verksamhet något att erbjuda seniorer i Täby?

Vi bjuder in:

  • Företag som erbjuder förebyggande, trygghetsskapande välfärdsteknik/digitala tjänster för seniorer i Täby
  • Föreningar/organisationer med ett tydligt fokus på digitaliseringens möjligheter att främja trygghet, säkerhet och gemenskap för seniorer

Intresseanmälan

Det är kostnadsfritt att delta men det är begränsat antal platser. Anmäl ditt intresse och berätta vad ditt företag eller förening kan erbjuda senast 19 oktober. Kommunen eftersträvar en bred variation av medverkande utställare. Vid fler anmälningar än utrymmet tillåter kommer urvalet ske genom lottning. Om smittläget inte medger utställning och seniordag på plats i kommunhuset kommer vi meddela det. Kommunen ansvarar inte för eventuella kostnader som det skulle kunna medföra för utställarna.

För frågor och intresseanmälan kontakta
Lee Matturi, utvecklingsledare, 08-5555 92 15