Nu är öppnar anmälan till höstens kurser på Täby kulturskola

12 maj 2021, kl. 08:01 - Fritid & kultur

Onsdag den 12 maj kl.12 öppnar Täbys sju musik- och kulturskolor anmälan till nästa läsårs kurser för barn och unga mellan 7–20 år. Förutom ett stort kursutbud inom musik, konst, teater och musikal finns även Ung kulturs sommarläger att anmäla sig till.

För nästa läsår finns över hundra kurser att välja bland. Kurserna riktar sig till barn och unga som vill spela instrument, sjunga, skapa konst, spela teater eller musikal - och mycket mer.

Anmälan görs via anmälningssystemet StudyAlong. Om en kurs blir full finns möjlighet att fylla i en intresseanmälan. Den 16 juni publiceras ytterligare lediga platser till höstterminen.

Information om samtliga kurser och anmälan

Sommarläger för den musik- och teaterintresserade

Från den 12 maj kan du även anmäla ditt barn till kulturskolan Ung kulturs musikläger, rockbandsläger och showteaterläger. De är riktade för barn mellan 9 och 15 år som gillar musik, sjunga och spela instrument samt spela teater.

Andra sommarläger för barn och unga

Ung fritid anordnar sommarläger för den som är intresserad av fiske, kanot och rollspel/lajv. Täby bibliotek anordar även läger för den som är intresserad av att författarskap och att läsa.

All information om sommarens läger