Rösta fram Täby stadsbyggnadspris 2020

16 september 2020, kl. 14:14 - Stadsplanering & trafik

Var med och rösta fram din favorit till Täbys stadsbyggnadspris 2020. I år finns sex objekt att rösta på. Omröstningen pågår mellan 16 september och 2 november.

Bland årets objekt finns bland annat Hägerneholmsskolan, rondellen vid trafikplats Roslags-Näsby, kontor, flerbostadshus och två privata villor.

- Det är glädjande att det är så många olika typer av objekt i omröstningen. Blandningen visar på den goda och varierande arkitektur som finns i Täby. Hoppas många tar chansen att delta i röstningen, säger Johan Algernon (M) ordförande stadsbyggnadsnämnden.

Det vinnande objektet tilldelas ett diplom, en plakett och inte minst äran att ha tilldelats årets stadsbyggnadspris. Vinnaren presenteras här på kommunens webbplats i november.

Gå in och rösta fram din favorit.

Objekten som finns med i omröstningen av Täby stadsbyggnadspris 2020.

  • Hägerneholmsskolan inklusive Hägerneholmshallen
  • Bostadsrättsföreningen Unum
  • Roslags-Näsby trafikplats inklusive runstensrondellen
  • Kontorshuset Nycander
  • Villa på Domherrevägen 1
  • Villa på Torpvägen 13

Om Täby stadsbyggnadspris
Utdelningen av Täby stadsbyggnadspris är en årlig prisutdelning och börjar med att invånare får möjlighet att nominera objekt till stadsbyggnadspriset. Utifrån vilka objekt som nominerats väljer en beredningsgrupp ut vilka som går vidare till en publik omröstning. Årets nominering för Täby stadsbyggnadspris avslutades i februari 2020.

Läs mer om tidigare vinnare av Täbys stadsbyggnadspris.