Nu startar Öppen fredag igen – träning på dina villkor

23 september 2020, kl. 10:30 - Fritid & kultur

Den 25 september startar Öppen fredag igen. Du som är 13-21 år är välkommen att prova på olika fysiska aktiviteter helt och hållet på dina villkor. Nyheten för säsongen är att varje tillfälle vänder sig till en bredare målgrupp än tidigare, oavsett förutsättningar är du välkommen till Öppen fredag.

- I Täby vill vi göra det möjligt för alla att träna och vara fysiskt aktiva. På öppen fredag är det ungdomarnas egna önskemål som får utforma utbudet och det finns många aktiviteter att välja bland, säger Birgitta Kaasik (M), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

Varje fredag klockan 18.00-22.00 är du som är 13-21 år välkommen till Täby Racketcenter, där ett många kostnadsfria träningsalternativ står till buds. Ingen föranmälan behövs.

Alla är välkomna – alla fredagar

Från och med september kan alla inom åldersspannet 13-21 år besöka Öppen fredag, varje fredag. Oavsett om du är nybörjare, har en funktionsnedsättning, aldrig tränat tidigare eller – för den delen – är en riktig idrottsfantast så kommer du hitta någonting som passar dig. Vid varje tillfälle finns två dedikerade fritidsledare samt två värdar från Täby Badminton på plats, bra för dig som behöver hjälp eller vill ställa frågor.

Du bestämmer aktivitet på Öppen fredag

Hela Täby Racketcenter, med två hallar, är under Öppen fredag till förfogande och det är din lust och dina idéer som får forma utbudet. Exempel på aktiviteter kan vara gymnastik, dans, pickleball, yoga, badminton, gym, hinderbana, bordtennis och det mesta annat som kan utföras i en idrottshall. Utbudet ska vara varierat och anpassat till efterfrågan.

Ta med en vän om du vill, eller besök Öppen fredag på egen hand.

Varmt välkommen!

Bakgrund

Öppen fredag är ett samverkansprojekt mellan Täby Racketcenter och Täby kommun. Syftet är att erbjuda en trivsam mötesplats för unga med fokus på aktivitet och rörelse.

Mer information

Öppen fredag