Täby kommuns hälsning på nationaldagen

5 juni 2020, kl. 09:21 - Fritid & kultur

I år blir firandet av Sveriges nationaldag lite speciellt. Istället för firande på en fysisk plats erbjuder Täby kommun invånarna att ta del av en digital hälsning.

Lördagen den 6 juni är du välkommen att ta del av Täby kommuns digitala hälsning. Hälsningen består av några väl valda ord av kommunfullmäktiges ordförande Rolf Ericsson (M) och kommunstyrelsens ordförande Erik Andersson (M). Hälsningen inramas av stämningsfull sång av Alva Fristam, musikelev på Täby kulturskola Ung kultur.

- Täby kommun erbjuder goda alternativ inom flera områden när det nu tyvärr inte går att träffas i en större samling. Den digitala hälsningen hoppas vi blir ett trevligt inslag i invånarnas nationaldagsfiranden, säger Rolf Ericsson (M), kommunfullmäktiges ordförande.

- I Täby kommun värnar och uppmuntrar vi gemenskapen mellan Täbyborna även om vi inte kan samlas på en fysisk plats. Med den digitala hälsningen hoppas vi kunna bidra till ett trevligt nationaldagsfirande trots att vi inte kan träffas som vanligt. Ett fyrfaldigt leve för Sverige! säger Erik Andersson (M), kommunstyrelsens ordförande.

Den digitala hälsingen finns att ta del av lördagen den 6 juni från klockan 11.00 och framåt på Täby kommuns webb-tv, taby.se/webbtv

Täby kommun önskar alla en fin nationaldag!