Familjefest på Täby torg i sommar

15 juni 2020, kl. 11:38 - Fritid & kultur

Summercrew är en familjefest som vänder sig till barnfamiljer med barn i åldrarna runt 7-14 år. Evenemanget äger rum under perioderna 15 juni-3 juli och 27 juli-14 augusti, måndag-fredag med öppettiderna 12.00-17.00.

Summercrew är ett populärt evenemang som återkommer varje år. Upplägget är givetvis begränsat i år och äger rum på en inramad yta på Täby torg, där ett maxantal personer får vistas samtidigt och med gott avstånd mellan varandra. Aktiviteterna som finns att ta del av har anpassats utifrån det. Exempel på aktiviteter är basket, minigolf, megaschack, air hockey, kreativa hörnan och uppblåsbar klättervägg.

- Täby kommun ställer inte in utan om. Med det här upplägget är det möjligt att erbjuda de uppskattade aktiviteterna på Täby torg, om än på lite annorlunda sätt. Vi får alla hjälpas åt att hålla avstånden, så blir familjefesten ett både säkert och trevligt inslag i sommar, säger Birgitta Kaasik (M), ordförande i kultur och fritidsnämnden.

Mer information och program

Läs mer om Summercrew och ta del av hela programmet här.

Vid frågor, kontakta: Therese Alvebro via e-post therese.alvebro@taby.se eller telefon via kommunens växel 08-55 55 90 00.