Succé för Kulturhusets dag

12 november 2019, kl. 16:19

Lördagen den 9 november deltog nyfikna besökare på Kulturhusets dag, som anordnades för att uppmärksamma Täby kulturhus. Dagen bjöd på gott och blandat inom kultur och stämningen var på topp.

Det hölls bland annat en populär familjeföreställning, där Rasmus i hög hatt visade hur det är möjligt att något som är tyngre än luft ändå kan flyga. Han visualiserade tyngdkraft med hjälp av jongleringsbollar.

Besökarna fick också delta i workshops, titta in i konstateljén, gå en guidad vandring på huvudbiblioteket, bekanta sig med mötesplatsen Esplanad och lyssna till vismakare och trubadur Gunnar Törngren.

Vill du också besöka Täby kulturhus och ta del av utbudet? Varmt välkommen att besöka Täby kulturhus på Biblioteksgången 13/Esplanaden 13.

Du kan också uppleva Kulturhusets dag i efterhand på film! Kika lite längre ner.

Om Täby kulturhus

Täby kulturhus växte fram år 2017, i samband med att lokalerna (som tidigare kallades Bibliotekshuset) rustades upp och renoverades. Syftet var att ta ett helhetsgrepp när det gäller inriktning och innehåll, att samla utbudet i ett trevligt kulturhus. I Täby kulturhus kan du ta del av litteratur, programkvällar, föreställningar, mötesplatser, pedagogisk verksamhet och annat beroende på tycke och smak.

Film från Kulturhusets dag