Täbys webbplats vinner pris

16 maj 2018, kl. 14:14 - Kommun & politik

Täby vann pris för webben taby.se

Nya taby.se som lanserades förra året har vunnit pris igen. Denna gång tilldelades webben priset Episerver Award för Sveriges bästa service- och supportsajt.

- Nu har vi fått ytterligare ett pris för Täbys nya webbplats. Webbplatsen är en viktig kanal i dialogen med invånare och företagare i vardagen. Priset visar att vi har tagit ännu ett steg mot att förenkla för de som bor och driver företag i Täby kommun. Vi är både stolta och glada, säger Leif Gripestam (M), kommunstyrelsens ordförande.

Om priset

Episerver Award delas ut till webbplatser som är baserade på Episervers plattform. Täby kommun var en av tre nominerade sajter inom kategorin service- och supportsajt, de andra två var Folktandvården Västra Götaland och Lantmännen. Episervers jury valde Täby kommun som vinnare med motiveringen:

På ett tydligt och enkelt sätt finner du information du är ute efter. Smart att alltid ha "call to action" knappar överst på sidorna för den mest aktuella information, vilket är mycket smidigt när du surfar in via mobilen. Det finns en uppsjö av e-tjänster du kan utföra direkt på sajten vilket underlättar för besökaren.

Tidigare i våras vann taby.se pris som Sveriges bästa kommun webb.