Till sommaren behöver vi många vikarier till våra verksamheter för Täbybor i behov av omsorg som vi driver i egen regi. Detta gäller såväl äldreomsorgen som omsorgen om personer med funktionsnedsättning. Vi söker dig som vill förbättra livet för dem som verkligen är i behov av stöd. Du kan arbeta dag, kväll, helg och/eller natt.

Vem är du?

Vi söker dig som är trygg och ansvarstagande med intresse för äldre och/eller personer med funktionsnedsättning. Du är flexibel i tanke och handling och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska ha fyllt 18 år och för vissa av jobben krävs körkort.

Vikarie i äldreomsorgen

Kommunen har tre äldreboenden i egen regi och en larm- och nattpatrull.

Attundagården och Allégården bor personer med demens. På Ångaren bor både personer med demens och kroppsliga besvär. Där finns också ett korttidsboende. Du arbetar bland annat med personlig omsorg och hjälp med aktiviteter.

Larm- och nattpatrullen hanterar trygghetslarmen och ger omvårdnad till personer som akut behöver stöd. Nattetid fungerar de som hemtjänst. För att arbeta här behöver du ha körkort.

Mer information? Vill du veta mer om hur det är att arbeta som vikarie inom äldreomsorgen får du gärna kontakta Susanne Malmsten, områdeschef. 

Vikarie i omsorgen för personer med funktionsnedsättning

Här finns flera boenden och dagliga verksamheter för personer med intellektuella, fysiska eller psykiatriska funktionsnedsättningar. Vid gruppbostäderna ges stöd dygnet runt. Vid servicebostäder har personer visst behov av stöd men klarar sig också en hel del själv. Daglig verksamhet finns för personer som inte har arbete på öppna marknaden och stödet anpassas utifrån individens behov. Vi behöver också boendestödjare som arbetar hemma hos personer som behöver motivering och stimulans i det dagliga livet.

Mer information?

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som vikarie i omsorgen för personer med funktionsnedsättning får du gärna kontakta Jessica Hendriksen (LSS) eller Martina Söderberg (socialpsyikatri).

Ansökan

Du kan söka till antingen äldreomsorgen eller till omsorgen om personer med funktionsnedsättning. Om du är intresserad av bägge områdena går det bra att ansöka till båda.

Hoppas vi ses i sommar!

PS. Vi har såklart behov av vikarier året runt också…