Till sommaren behöver vi omsorgspersonal till äldreboenden, för personer med funktionsnedsättning LSS, till socialpsykiatrin och sjuksköterskor. Vi söker dig som vill förbättra livet för dem som verkligen är i behov av stöd. Du kan arbeta dag, kväll, helg och/eller natt.

Vem är du?

Vi söker dig som är trygg och ansvarstagande med intresse för äldre och/eller personer med funktionsnedsättning. Du är flexibel i tanke och handling och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska ha fyllt 18 år, vara fullvaccinerad och för vissa av jobben krävs körkort. Som vikarierande sjuksköterska behöver du legitimation.

Vikarie i omsorgen för personer med funktionsnedsättning

Omsorgspersonal LSS

Här finns flera boenden och dagliga verksamheter för personer med intellektuella eller fysiska funktionsnedsättningar. Vid gruppbostäderna ges stöd dygnet runt. Vid servicebostäder har personer visst behov av stöd men klarar sig också en hel del själv.

Daglig verksamhet finns för personer som inte har arbete på öppna marknaden och stödet anpassas utifrån individens behov. LSS är lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade.

Omsorgspersonal socialpsykiatri

Kommunens socialpsykiatri ger stöd till dem som har psykiatriska eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och som behöver motivering och stimulans i det dagliga livet. Som boendestödjare arbetar du i något av våra tre boenden eller hemma hos personer.

Mer information?

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som vikarie i omsorgen för personer med funktionsnedsättning får du gärna kontakta Jessica Hendriksen (LSS) 0766-43 92 07 eller Martina Söderberg (socialpsyikatri) 0766-43 72 45.

Vikarie i äldreomsorgen

Omsorgspersonal till äldreboenden och larm- och nattpatrullen

Kommunen har tre äldreboenden i egen regi och en larm- och nattpatrull.
Attundagården och Allégården bor personer med demens. På Ångaren bor både personer med demens och kroppsliga besvär. Där finns också ett korttidsboende. Du arbetar bland annat med personlig omsorg och hjälp med aktiviteter.

Larm- och nattpatrullen hanterar trygghetslarmen och ger omvårdnad till personer som akut behöver stöd. Nattetid fungerar de som hemtjänst. För att arbeta här behöver du ha körkort.

Ansökan som omsorgspersonal äldreboende och larm- och nattpatrullen är för närvarande stängd. Eventuellt öppnar ansökan senare under våren. 

Sjuksköterskevikarier till äldreboenden

Du arbetar på något av våra tre äldreboenden. Vi har en egen sjuksköterskejour på natten som utgår från Attundagården men även ansvarar för Allégården och Ångaren. Vi samarbetar med läkare från Capio Legevisitten.

Ansökan som sjuksköterskevikarier är för närvarande stängd. Eventuellt öppnar ansökan senare under våren. 

Mer information?

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som vikarie inom äldreomsorgen får du gärna kontakta Susanne Malmsten, områdeschef.

Ansökan

Du kan söka till antingen äldreomsorgen eller till omsorgen om personer med funktionsnedsättning. Om du är intresserad av bägge områdena går det bra att ansöka till båda.

Hoppas vi ses i sommar!

PS. Vi har såklart behov av vikarier året runt också…