Varje fredag klockan 18.00-22.00 är du som är 13-21 år välkommen till Täby Racketcenter, där många kostnadsfria träningsalternativ står till buds. Ingen föranmälan behövs.

Alla är välkomna – alla fredagar

Från och med september 2020 kan alla inom åldersspannet 13-21 år besöka Öppen fredag, varje fredag. Oavsett om du är nybörjare, har en funktionsnedsättning, aldrig tränat tidigare eller – för den delen – är en riktig idrottsfantast så kommer du hitta någonting som passar dig. Vid varje tillfälle finns två dedikerade fritidsledare samt två värdar från Täby Badminton på plats, bra för dig som behöver hjälp eller vill ställa frågor.

Du bestämmer aktivitet på Öppen fredag

Hela Täby Racketcenter, med två hallar, är under Öppen fredag till förfogande och det är din lust och dina idéer som får forma utbudet. Exempel på aktiviteter kan vara gymnastik, dans, pickleball, yoga, badminton, gym, hinderbana, bordtennis och det mesta annat som kan utföras i en idrottshall. Utbudet ska vara varierat och anpassat till efterfrågan.

Öppen fredag på Facebook

Följ gärna vår facebook-grupp för att få aktuell information.

Öppen fredag på Facebook

Ingen föranmälan behövs

Du behöver inte vara med i någon förening eller lag och ingen föranmälan behövs. Kom när du vill och idrotta på dina egna villkor. Alla aktiviteter är gratis.

Samverkan för ökad aktivitet och rörelse

Öppen fredag är ett samverkansprojekt mellan Täby Racketcenter och Täby kommun. Syftet är att erbjuda en trivsam mötesplats för unga med fokus på aktivitet och rörelse.

Ta med en vän om du vill, eller besök Öppen fredag på egen hand.

Varmt välkommen!