Öppen Fredag – Ung fritid Täby kommun.

Öppen fredag ligger i Tibblehallen i Täby. Gå in via huvudentrén – sväng till vänster. Vi är i centercourten & Hall 2 och vi har även tillgång till bordtennis.

Öppen fredag är en mötesplats för ungdomar som tycker om och vill röra på sig tillsammans med andra ungdomar. Varje fredag erbjuder vi en gemensam aktivitet som du är välkommen att pröva på om du vill. Du har även möjlighet att komma med egna förslag på aktiviteter-  då vi har ett stort utbud av material och stora lokaler och allt är gratis!

Här kommer lite exempel på vad man kan göra: Olika bollsporter som vollyboll, basket, kortidsboll, handboll, fotboll och innebandy. Dansa, bygga en hinderbana, musikgympa, bowling, friidrott och ibland bjuder vi in föreningar som kommer och visar upp deras verksamheter och du får en chans att pröva på en idrott.

Du kan antingen komma själv eller tillsammans med dina kompisar eller om du kanske är aktiv i någon idrott så kan du ju bjuda med hela laget, eller vill hitta på något med klasskamraterna  och ha en kul kväll ihop. Ni är varmt välkomna!

Vi som jobbar på Öppen fredag, heter Jori, Stefan och Åsa och är utbildade fritidsledare med ett stort intresse för idrott och rörelse.

Om du har några frågor eller vill veta mer är ni välkomna att kontakta oss på: 08-555 585 25