Öppen Fredag – Ung fritid Täby kommun.

Öppen fredag ligger i Tibblehallen i Täby. Gå in via huvudentrén – om vi inte är en stora centercourten hittar ni oss i Hall 2. Ni kan alltid ringa oss på vår mobiltelefon: 076-643 85 25 så kommer vi antingen och möter upp er eller vägleder er så att ni hittar till oss.

Öppen fredag är en mötesplats för ungdomar som tycker om och vill röra på sig tillsammans med andra ungdomar. Varje fredag erbjuder vi en gemensam aktivitet som du är välkommen att pröva på om du vill. Du har även möjlighet att komma med egna förslag på aktiviteter-  då vi har ett stort utbud av material och stora lokaler och allt är gratis!

Här kommer lite exempel på vad man kan göra: Olika bollsporter som volleyboll, basket, kortidsboll, handboll, fotboll och innebandy. Dansa, bygga en hinderbana, musikgympa, bowling, friidrott och ibland bjuder vi in föreningar som kommer och visar upp deras verksamheter och du får en chans att pröva på en idrott.

Du kan antingen komma själv eller tillsammans med dina kompisar eller om du kanske är aktiv i någon idrott så kan du ju bjuda med hela laget, eller vill hitta på något med klasskamraterna  och ha en kul kväll ihop. Ni är varmt välkomna!

Vi som jobbar på Öppen fredag, heter Jori, Stefan och Åsa och är utbildade fritidsledare med ett stort intresse för idrott och rörelse.

Om du har några frågor eller vill veta mer är ni välkomna att kontakta oss på: 076-643 85 25. Om vi ej svarar, lämna meddelande eller skicka SMS.