1. Seniordag 2020

  • Klockslag 10:00

  Välkommen till Seniordag 2020

  I år blir den digital! Susanne Rolfner Suvanto, expert på äldrefrågor, leder oss genom fakta och diskussioner om ofrivillig ensamhet och psykisk hälsa. Det blir samtal med bland andra skådespelaren Marianne Mörck och tips från SeniorNet Täby.

  När: Torsdag 1 oktober, kl. 10.00 och håller på i drygt två timmar
  Hur: Klicka på sändningen på www.taby.se/seniordag2020
  Den finns tillgänglig i efterhand.

  Tipsa och få pris

  Skicka in ditt tips på hur du motverkar ofrivillig ensamhet eller ställ en fråga till programmet. Då är du med i utlottning av priser. 

  www.taby.se/seniordag2020 eller till Seniordagen, Täby kommun, 183 80 Täby.

   

  Seniordagen arrangeras i nära samverkan med pensionärsorganisationerna PRO och SPF Seniorerna.

  Läs mer

 1. oktober
  • Klockslag 18:00

  Efter år av mörker, vanmakt och utanförskap fann journalisten och författaren Lina Liman till slut förklaringen till sina svårigheter: autism. I den självbiografiska boken "Konsten att fejka arabiska" skildrar hon hur det är att först leva med autism i över 30 år utan att veta om det, och hur fundamentalt livet sedan kan förändras av en diagnos.

  Tid: Tisdag 13 oktober kl. 18

  Plats: Täby kommunhus

  Det är begränsat antal platser. I första hand går platserna till anhöriga Täbybor. Anmälan skickas till Anna-Maria Boström

   

  Täby kommun följer noggrant Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Om de ändras kan fler biljetter till föreläsningen komma att släppas.
  Du som vid föreläsningstillfället har eller nyligen haft symtom som exempelvis feber, hosta eller snuva behöver stanna hemma. Meddela arrangören så att eventuella reserver kan få möjlighet.

  Läs mer

 2. november
  • Klockslag 17:30

  Vill du veta mer om hur det är att vara familjehem, jourhem eller kontaktfamilj? Välkommen att träffa en familjehemssekreterare som berättar mer på öppet hus den 26 november kl. 17.30-18.30

  Läs mer på taby.se/familjehem

  Möt Magdalena och Johan som är kontaktfamilj

  Läs mer