Sök till Åva
Utvecklas tillsammans!

Jobba hos oss

Lediga tjänster

Administrativ chef

Ansök senast 2022-06-26.

Ansök här.

Lärare i historia och svenska

Ansök senast 2022-06-19.

Ansök här.

Skolsköterska

Ansök senast 2022-06-18.

Ansök här.

 

Åva – en skola att växa med, lita på och längta till

Åva gymnasium har länge varit känt för att vara en trivsam och lärorik arbetsplats. Hit kommer elever och personal som vill vara med i den goda stämningen och bidra till den höga kunskapen som utmärker Åva. Skolan genomsyras av ett unikt engagemang. Hos oss går det att förena arbetsglädje med ambitiösa mål, vilket innebär kvalitetsinriktat lärande med fina resultat. Vi som jobbar och pluggar här på Åva är stolta över vad vi dagligen uppnår för att skolan ska innebära utmaningar att växa med och en arbetsplats att lita på och längta till.

Åva-läraren som blev historisk

Robin Olovsson har gjort succé med Historiepodden, en av Sveriges största podcasts med över 100 000 lyssningar varje vecka. Podden har dessutom vunnit priser i Årets podcast två år i rad.

Till vardags undervisar Robin i svenska och historia hos oss på Åva gymnasium. “Flera av mina vänner och de jag pluggade tillsammans med arbetar här på Åva. Det var dem som övertygade mig om att börja arbeta här. Stämningen på Åva är hela grejen för mig. Många elever på skolan är intresserade av teknik och naturvetenskap men jag tror att fler och fler kommer läsa fördjupningskurser inom samhälle och humaniora.