Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. 

Sök till Åva / Apply to IB

Öppet hus och prova-på-dagar

ÖPPET HUS

27/11 & 23/1 kl. 18.00-20.00

Det bästa sättet att lära känna Åva är att komma på Öppet hus, som vi har vid två tillfällen under året: i november och januari. Då får du träffa elever, lärare, skolledning och mingla runt i våra lokaler. Här är några axplock av allt du som besökare får se. I musiksalen har eleverna konsert och i restaurang rÅVAra får besökarna provsmaka något av det eleverna lagar till. Naturvetenskapsprogrammets har öppna laborationer och eleverna som driver UF-företag har en minimässa där de visar sina produkter. I Teknikhallen visar eleverna upp hur de jobbar med bl a programmering och design. Våra elevföreningar ställer ut i centralhallen och berättar om hur de arbetar.

Prova-på-dagar

Du som är intresserad av att söka ett yrkesprogram kan gå en prova-på-dag. Då får du följa en klass på det programmet under halvdag. Kontakta studievägledaren för just det programmet så får du veta vilken dag som är lämplig.

Öppen skoldag 

Du som vill besöka skolan en vanlig vardag och följa några ordinarie lektioner är välkommen till Öppen skoldag. Nästa tillfälle är den 28 april 2020, besök lektioner, träffa våra studievägledare och mingla med andra elever.