Start / Om Täby / Arbeta i Täby / Sommarjobb 2014

Sommarjobb i Täby för ungdomar med särskilda behov

Täby kommun kommer att anordna sommarjobb för ungdomar, med särskilda behov, som går ut årskurs 9 samt årskurs 1 och 2 på gymnasiet. Jobben är till för dig som är född 1996, 1997 eller 1998 och är folkbokförd i Täby.

Sommarjobben är uppdelade i treveckorsperioder, det innebär att du får jobba i tre veckor och sex timmar varje dag. Det kan till exempel vara jobb inom parkskötsel, fritidsverksamhet eller äldreomsorg.

Totalt har kommunen cirka 50 platser att tillsätta. Dessa jobb är till för ungdomar som har särskilt svårt att hitta sommarjobb, till exempel om du har en funktionsnedsättning eller andra svårigheter.

Ansökningstiden går ut den 25 april 2014. Senast den 16 maj får du som har fått sommarjobb besked. Om du har frågor kan du kontakta arbetskonsulent Göran Bülow på e-post goran.bulow@taby.se  eller telefon 08-55 55 95 11.

Observera att du inte kommer att få någon bekräftelse via e-post, men när du har skickat din ansökan omdirigeras du till en sida med rubriken "Tack för din anmälan!".

1. Kontaktuppgifter sökande


 2. Kontaktuppgifter målsman


 3. Rangordna ditt val med siffran 1-3 (frivilligt)

Alla tre perioder ovan fungerar lika bra

 4. Önskemål om typ av sommararbete

Ange önskemål om typ av sommararbete * 5. Övrig information

 

Skip Navigation Links.
Senast uppdaterad:2014-03-03