Start / Arbeta i Täby

Arbeta i Täby

Täby kommun skulle kunna vara din nästa arbetsplats! Vårt tjänsteutbud är mångfacetterat och vår utveckling medför att vi de närmaste åren kommer att rekrytera fler engagerade medarbetare inom en rad yrken.

I Täby kommun håller vi huvudet högt. Med medborgare och företagare i fokus ska vi erbjuda det bästa utbudet av offentligt finansierade tjänster med hög kvalitet till lägsta möjliga kostnad. Det innebär att vi jobbar hårt för att öka effektiviteten i vår organisation samtidigt som vi sätter höga mål för oss själva.

Testa nya taby.se - i höst lanseras den nya webbplatsen, testa och tyck till redan nu.

Stor organisation ger dig möjligheter

Som arbetsgivare vill vi erbjuda dig stora möjligheter och intressanta utmaningar. Vi arbetar med medarbetarskapsutveckling som ska ge våra medarbetare möjlighet att växa hos oss, både i arbetet och som individ. Är du chef erbjuder vi motsvarande chefsutveckling som ska stötta dig i din chefsposition. För att underlätta för dig att vara frisk och må bra hos oss erbjuder vi en rad hälsoförmåner. Vi jobbar aktivt med att förebygga ohälsa och ge förutsättningar för våra medarbetare att hitta en bra balans mellan arbete och fritid. 

Meningsfulla arbetsuppgifter

Genom att arbeta hos oss i Täby kommun får du möjlighet att göra en insats för våra medborgare på olika sätt. Hos oss finns uppdrag som handlar om allt från att planlägga och utveckla Täbys nya stadskärna, tillse att regelverken i miljöområdet efterlevs, möjliggöra ett rikt kulturliv, ge stöd till människor i svåra situationer, ge våra barn den kunskap de behöver för att möta morgondagens arbetsliv likväl som att vårda människor i livets slutskede.

Vårt uppdrag handlar kort och gott om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att bygga det nya Täby tillsammans med oss.

Attraktiva arbetsplatser

I Täby kommun ser vi våra medarbetare och deras kompetens som avgörande för en framgångsrik verksamhet. Vi tror på ett kommunikativt ledarskap där våra chefer leder verksamheten genom att föra dialog, skapa delaktighet och bygga relationer. För att stödja cheferna i deras uppdrag finns det ett väl utarbetat ledarskapsprogram.

För att våra nyanställda medarbetare snabbt ska finna sig till rätta i organisationen och komma in i arbetsuppgifterna ges en gedigen introduktion; såväl för kommunen som helhet som för de specifika arbetsuppgifterna på arbetsplatsen.

Vi erbjuder våra medarbetare individuell lönesättning, friskvårdssubvention och möjligheter till den kompetensutveckling som krävs för att utföra ett bra arbete.

 

Skip Navigation Links.
Senast uppdaterad:2016-11-30